Emir'in Yolu Dizisi Yayından Kaldırıldı!

Halil yine ne alaka ya bu sefer kimi vuracak acaba

emiri vurmak için

- - - Ekleme - - -

şimdi bitmeseydi sezon sonunda bitecekti. yeni sezonda da dizinin devam etme ihtimali olsaydı FOX geçebilirdi ama şimdi dizinin FOX TV geçmesi mantıksız.

Sen SHOW TV şimdi beddua veriyorsun AFK ve Hazal fanları kanala tam 7 aydır beddua veriyor.

Onların bedduası Showa değil Medyapımaydı..

Cillop gibi diziyi harcadılar, böylesine bir diziye para yetiştirmek zordur tabii Show kaldırdı diziyi.
)))

berbat dizi dila tokatlıodu bunu
dıla ozetı bıle ezdı

dıla hanım ezer geçerrrr

Dizi afk den daha güzeldi aslında, böylesine kaliteli diziye para yetiştiremeyen dandik kanal diziyi kaldırdı
)) nyse sağlık olsun yeni dizide görürüz inş Zeynep Çamçıyıı..

Dizi afk den daha güzeldi aslında, böylesine kaliteli diziye para yetiştiremeyen dandik kanal diziyi kaldırdı
)) nyse sağlık olsun yeni dizide görürüz inş Zeynep Çamçıyıı..

çağatay hangi diziye giderse gitsin izlemem yeteneksiz adamlara görev verilmemeli verenler taksim meydanında idam edilmeli
)

Fatih Aksoy resmen Hazal'a inat devam ettirdi diziyi
Armağan nerde???? Hazal'la dalga geçiyordu...Baştan uzamıcakti bu dizi.Fatih Aksoyla hiçbir kanal çalişamalı..Bu kadar para göz birini görmedim.Haber için şampanya bile patlairim olmadı coca colaya mentos atar öyle bile kutlarim

Fatih Aksoy'un açıklaması:

"Gerek yaşadıgımız maddi sıkıntılar, gerek de dizinin arzulanan izlenme düzeyine ulaşamaması sebebiyle "Adını Feriha Koydum" olarak başladıgımız ve "Emir'in Yolu" olarak devam ettigimiz dizinin ekran yolculuğu 80. bölümde sona eriyor. Bu diziyi üç yıl boyunca yazan, yöneten, çeken tüm ekibe, karakterlerlere can veren oyunculara, her hafta izleyicilere ulaşmasını sağlayan Show TV'ye ve bu diziyi hem izleyen hem de eleştirileriyle yön veren izleyicilerimize içtenlikle teşekkür ediyorum. inşallah her yaptığımız dizi bunun kadar uzun soluklu ve etkili olur."

Sırf 13 bölüm fazla çektiler diye mahv ettiler güzelim diziyi

Zeynep Çamcı'yı inşallah yeni dizide görürüz Fks.