mümkün olsaydı haydar ali ve bozo'nun hürmet duyduğu ama düşmanlar tarafından öldürülen eski kabadayı olarak görmek isterdim necati şaşmaz'ı konuk olarak ama mümkün değil ne yazık ki ☹️☹️
Valla ben konuk olarak görmek istemiyorum. Başrol olarak görmek istiyorum.mümkün olsaydı haydar ali ve bozo'nun hürmet duyduğu ama düşmanlar tarafından öldürülen eski kabadayı olarak görmek isterdim necati şaşmaz'ı konuk olarak ama mümkün değil ne yazık ki ☹️☹️
Raci'yi söylerler mi sence tanıtımda ?Öyle olacak gibi bakalım. Göreceğiz. Çok az kaldı artık. ❤️
Raci de istemesi lazım. Söylensin diye.Raci'yi söylerler mi sence tanıtımda ?
Hudutsuz zamanı Raci'de bir gün NOW'a gerçek mafya dizisi yapsın demiştim sende Hudutsuz'dan sonra inşallah demiştin.Raci de istemesi lazım. Söylensin diye.
Raci de Bahadır da NOW'ıma iyi alıştılar. Çok sevindim bu duruma çünkü ATV onların kıymetini bilemedi.Hudutsuz zamanı Raci'de bir gün NOW'a gerçek mafya dizisi yapsın demiştim sende Hudutsuz'dan sonra inşallah demiştin.
O gün bu gün !
Sana göre ATV mi suçlu ? Ben %70-30 diyorumRaci de Bahadır da NOW'ıma iyi alıştılar. Çok sevindim bu duruma çünkü ATV onların kıymetini bilemedi.![]()
En çok kanal suçlu gibi. Tabii bilemeyiz tahmin. Neyse umarım Raci bize uğurlu gelir.Sana göre ATV mi suçlu ? Ben %70-30 diyorum
Ocak ilk haftasında inşallah. ❤️B.A'nın haberi bazılarını korkutmuş ama erteleme yok Yeraltı Ocak ayında NOW'da@Emre Ozansoy @cokiyitvci @ömer karataş
Tanıtım direk 1. bölüm fragmanı olucak sanırım.Ocak ilk haftasında inşallah. ❤️
Evet tabii son anda değişmezse.Tanıtım direk 1. bölüm fragmanı olucak sanırım.
Önce kısa tanıtım da verilebilir anlamında dedim.Ne değişmezse ?
He korktum 😂Önce kısa tanıtım da verilebilir anlamında dedim.![]()
Geliyor gelmekte olan.Hayırlı uğurlu olsun Pazartesi akşamları yayındayız @Emre Ozansoy @ömer karataş @Polat Şaşmaz @cokiyitvci
Kusura bakma usta maalesef Pazartesi'ne geldik ... umarım Cuma akşamı gibi herkes payını alır@TenTen
Ben Uzak Şehir izlemiyorum ki 😅 İzleyenlere geçmiş olsun. 😁Hayırlı uğurlu olsun Pazartesi akşamları yayındayız @Emre Ozansoy @ömer karataş @Polat Şaşmaz @cokiyitvci
Kusura bakma usta maalesef Pazartesi'ne geldik ... umarım Cuma akşamı gibi herkes payını alır@TenTen
Ya Cennetin Çocukları için kusura bakma dedim salağa yatmaa ulaaa 😂Ben Uzak Şehir izlemiyorum ki 😅 İzleyenlere geçmiş olsun. 😁
5 reytingin yeteceği ortamda 6+ almamız yok mu 😂Geliyor gelmekte olan.![]()
Tüm gruplarda en az 5 - 6 alırsak süper olacak.Hayırlı uğurlu olsun Pazartesi akşamları yayındayız @Emre Ozansoy @ömer karataş @Polat Şaşmaz @cokiyitvci