Emanet'in Yönetmeni Değişti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,318
Puanı
1,060
FOX'un sevilen dizilerinden biri olan Emanet'ten yeni bir haber daha var!

Düşen reytinglerinden sonra final yapma kararı aldığı söylenen yapımın günü değişmiş ve Pazartesi'ye alınmıştı. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut'un Twitter'dan attığı tweet ile dizinin yönetmenin değiştiğini duyurdu. Nisan Akman yönetmen koltuğundaki yerini 10. bölümden sonra Nihat Durak'a bırakacak. Durak, Hanımın Çiftliği ve Dila Hanım gibi başarılı yapımların da yönetmenliğini üstlenmişti.

Özlem Yılmaz, Mehmet Akif Alakurt ve Engin Şenkan'ın başrollerinde olduğu Emanet, yeni bölümüyle Salı akşamı 20.00'de FOX'ta!

emanet-dizisi-1-bolum-bu-aksam-fox-tv-de-6441492_5082_o (1).jpg

Son düzenleme:
Iyi bir yönetmen. Hanimin Ciftliginin ilk sezonunu da yönetmisti. :)

Emanet bu hafta da Salı akşamı yayınlanacak. Kasım ayında Pazartesi'ye geçecek. @aserat54

Yönetmen değişikliği iyi ama asıl senarist değişmeliydi.

Hanımın Çiftliğini o mu yönetmişti hatırlamıyorum. Ben Faruk Teber yönetti diye biliyorum.(b) Yani ilk sezonunu izlemiş biri olarak Hanımın Çiftliği'ni çok beğenmiştim ama 2. sezon ilk sezon ki konsepti değiştirip daha siyasi ve polisiye hava yaratmışlardı. Muhtemelen 2. sezonunu yönetti Nihat Durak hatırlamadığıma göre. Zaten reytingleri de baya düşmüştü...

Yönetmen değişikliği diziye farklı bir hava katabilir ama reytinglere yansır mı bilinmez. Ben çok bir şey değişeceğini sanmıyorum. 11. veya 13. bölüm gibi biter diye düşünüyorum...

Daha iyi seçim olmuş ama dizinin reytinglerine etkisi olmaz. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy