Yazık çok yakmışlar kadınıAaaa, bende şimdi fark ettim İsmail'e yoğunlaşmıştım.Cidden zenci gibi duruyor
![]()
NTC safi zararAfrikalı olmuş afrotürk![]()
Yazık çok yakmışlar kadınıAaaa, bende şimdi fark ettim İsmail'e yoğunlaşmıştım.Cidden zenci gibi duruyor
![]()
NTC safi zararAfrikalı olmuş afrotürk![]()
Hem de zararYazık çok yakmışlar kadını
NTC safi zarar![]()
![]()
Sevda tutturan biri değil ismail hele hiç değilHiç izlemedim, bir fikrim yok o konuda ama kendisi ne afişlerde ne fragmanlarda var.O yüzden pek etkisi olmaz. İsmail, Sevda, Perihan Savaş üçlüsü yeter bize.
![]()
FOX farkı ile tutacak işte.Sevda tutturan biri değil ismail hele hiç değil![]()
23.50 de final yapmasın daFOX farkı ile tutacak işte.![]()
![]()
Dizi rekorlar kıracak diyorum ben ama sen hala daha final diyorsun. Olmuyor böyle...23.50 de final yapmasın da![]()
Yasak elma kanalın arka sokakları gibi oldu![]()
Foxum rekorlar kırması için elinden gelen her şeyi yapacaktır gerisi diziye kalmışDizi rekorlar kıracak diyorum ben ama sen hala daha final diyorsun. Olmuyor böyle...![]()
Çağla eski dizisine rakip oluyorNur Yazar ve Çağla Şimşek ile yapılan röportajlar:
Kızı orada 2 saatlik bölümde 10 dakika ya gösteriyorlardı göstermiyorlardı.Çağla eski dizisine rakip oluyor![]()
Uğursuz demeni gerektirecek bir durum yok. ✋🏼@Özgür olmamış atmışsın ama siemens reklamları dışında sedefin tutan bir şeyi var mı
------
Foxum rekorlar kırması için elinden gelen her şeyi yapacaktır gerisi diziye kalmışCanım foxum
Adı Zehra kaderi yaşamasın daFOX farkı ile tutacak işte.![]()
![]()
Elkızı 6. Bölüm Fragmanı (Final) 23.00 Perşembe23.50 de final yapmasın da![]()
Yasak elma kanalın arka sokakları gibi oldu![]()