İnsanın bu konuda yarası olunca öyle algılıyor.Sana da yolluyorum da sen onu merhamet olarak algılamıştın.
İnsanın bu konuda yarası olunca öyle algılıyor.Sana da yolluyorum da sen onu merhamet olarak algılamıştın.
Kardeşlerimden istediği kadar reyting çalabilir. Yeter ki Gönüldağı'ma dokunmasın.Bu fragman da güzel olmuş. Twitter'da bir sayfa Fikret Kuşkan ölecek diye afişte yok demişti yangında mı ölecek acaba ya inşallah ölmez.
Zeliha Bozdağlı yine 2 saniye görünüyor ama ışıl ışıl.
Cumartesi yüksek reyting alan iki iş var işi zor ama iyi bir ilk bölümle izleyici çekebilir ve sonrasında Kardeşlerim'den izleyici çalabilir.
Poyraz Karayel'in yerine Evlat Kokusu'nun başlaması geldi aklıma.Kaderleri benzemez inşallah.
Bu kız yasak elmaya gelmeliydi...
Ne yapacak ki orada Alihandrooo Alihandrooo Ali Ali handır ooo oooo da yokBu kız yasak elmaya gelmeliydi...
Asıl onun gelmesi gerekiyordu.Ne yapacak ki orada Alihandrooo Alihandrooo Ali Ali handır ooo oooo da yok
Gelseydi varya harika olurduAsıl onun gelmesi gerekiyordu.
Yasak Elma'da bambaşkaydı ya, giyimi, tarzı efsaneydi Onur.Gelseydi varya üff harika
Alihanla boşanmış olurlardıNe yapacak ki orada Alihandrooo Alihandrooo Ali Ali handır ooo oooo da yok
Aynen yaYasak Elma'da bambaşkaydı ya, giyimi, tarzı efsaneydi Onur.
Alihan keşke yıldıza gelseydi pişman oldum kqrdeşinden diyeGelseydi varya harika olurdu
DoğruAlihanla boşanmış olurlardı
Elkızı final bölümüyle Aralıkta saat 23.50de foxta
KeşkeAlihan keşke yıldıza gelseydi pişman oldum kqrdeşinden diye
Yasak elmadan teklif mi gelmiyo anlamadım kiDoğru
Aralık'a dayanmaz bence
------
Keşke
Gönül Dağı ve Kardeşlerim'i zirveden indirmeye geliyoruz, ne finali? 😱Elkızı final bölümüyle Aralıkta saat 23.50de foxta
Sedef uğursuzu var kadroda bi de başroller iyi değilGönül Dağı ve Kardeşlerim'i zirveden indirmeye geliyoruz, ne finali? 😱
Hiç izlemedim, bir fikrim yok o konuda ama kendisi ne afişlerde ne fragmanlarda var.Sedef uğursuzu var kadroda bi de başroller iyi değil
Perihan Savaş'a napmışlar, kadın zenci olmuş 😱
GelmiyorYasak elmadan teklif mi gelmiyo anlamadım ki
Aaaa, bende şimdi fark ettim İsmail'e yoğunlaşmıştım.Perihan Savaş'a napmışlar, kadın zenci olmuş 😱
Afrikalı olmuş afrotürkPerihan Savaş'a napmışlar, kadın zenci olmuş 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?