Emre Ozansoy
Süper Mod.
10 seneye izlersin artik.Bir ara izlerim finalini.![]()
Caninin teki çıktı Nermin. O durumda bırakmış oğlunu.ÇOK SUKUR ANASİ HARUN'U BİRAKİP. GİTTİ @Emre Ozansoy SONUNDA KÖTÜLER KAYBETTİ... @Özgür ASİRİ MUTLU OLDUMMMMMMM.
Çok şükür iyi yapmış, evlat olsa sevilmez çünkü Harun.Caninin teki çıktı Nermin. O durumda bırakmış oğlunu.![]()
Evlat olsa sevilmez mi? Sen nasıl bir zevksizsin ya. 😱Çok şükür iyi yapmış, evlat olsa sevilmez çünkü Harun.![]()
Yakışıklılığına lafım yok, Allah güzel yaratmış, ama dizide ki karakteri çok rezil. Zevksiz sensin.Evlat olsa sevilmez mi? Sen nasıl bir zevksizsin ya. 😱
Cavidan'a ne oldu?Yakışıklılığına lafım yok, Allah güzel yaratmış, ama dizide ki karakteri çok rezil. Zevksiz sensin.
Hapise gitti torunu Melek ona kazık attı.Cavidan'a ne oldu?
Seher'e bak sen... 😱 İyi olmuş ama, hak ettiği yerde.Hapise gitti torunu Melek ona kazık attı.![]()
Ses kaydına aldı onun söylediklerini, o jandarmaya gitti.Seher'e bak sen... 😱 İyi olmuş ama, hak ettiği yerde.![]()
Vay be... İyi yapmış, bölümü değil de sahne sahne izleyeyim. Harun'un sonu üzdü çünkü, kaldıramam.Ses kaydına aldı onun söylediklerini, o jandarmaya gitti.Çok akıllı kız zaten.
![]()
Sonunu göremedim ben tam yaaa.Vay be... İyi yapmış, bölümü değil de sahne sahne izleyeyim. Harun'un sonu üzdü çünkü, kaldıramam.
Ezo'yu tutukladılar sanırım.Sonunu göremedim ben tam yaaa.![]()
Lan 10 dk kaldı bu nasıl bir final olcak?Ezo'yu tutukladılar sanırım.![]()
Bitti, ne 10 dakikası?Lan 10 dk kaldı bu nasıl bir final olcak?![]()
Orada oldu.@Emre Ozansoy Umarım burda final olmaz. :/
Seni mahvederim, ağzını hayra aç!Orada oldu.Daha bekleme, Survivor'a gel.
![]()