Netflix Elite - Dizi Yorumları

nerdeyse @Çiğdem- kadar sempatik yeni bir alman keşfettim onuda kuma olarak almayı düşünüyorum :)

bu kız hakiki alman işte ..
kerem karpuzuda almanım diye geçiniyor? insan önce bir aynaya bakar o memlekete yakışıyormuyum diye? yakışmıyorsun işte terket oraları fazla kirletme :)
@kerem Daha adını bilmiyor zaten oturduğu yerin Alamanya olduğundan haberi yok :A Bu çakma Alamancıyı inş kovarlar bencede :A :A :A @Harunnn60
Ben Almanım diyen mi oldu? Adımı Almancı diye çıkaran sizsiniz. :A

Bu arada Alman şarkılarını hiç dinlemediğimi söylemiş miydim? :A

Çünkü ben başlı başına bir milletim zaten. Eşi benzerim yok benim çatla. :A
Dsn6tpUXcAUf8k0.jpeg

1. BÖLÜM

Haftalık bir yabancı dizide bu hafta Elite'yi seçtim, bayağı güzel seçim yapmışım. Pis Yedili dizisini hatırlamadı değil ana konunun başlangıcı. :A

İlk bölümü genel olarak beğendim, sürükleyici bir gençlik işi. Kızları güzel, oğlanları yakışıklı. İlk kez İspanyol dizisi izliyorum. :D
Samuel ve abisinden bayağı iş çıkar, özellikle abisi başımıza epey bela açacak gibi. Nadia tatlı kız, Filistinli. Guzman'ın oyununa gelmez umarım... Christian bayağı komik ve eğlenceli bir tip. :D

Marina'yı sevdim, AIDS hastası kendisi. Ölen kişi de Marina. :(

Marina'nın abisi Guzman itici mi çekici mi çözemedim. Guzman'ın sevgilisi güzel ama itici.

• Harika
Reactions: Çiğdem
1. BÖLÜM

Haftalık bir yabancı dizide bu hafta Elite'yi seçtim, bayağı güzel seçim yapmışım. Pis Yedili dizisini hatırlamadı değil ana konunun başlangıcı. :A

İlk bölümü genel olarak beğendim, sürükleyici bir gençlik işi. Kızları güzel, oğlanları yakışıklı. İlk kez İspanyol dizisi izliyorum. :D
Samuel ve abisinden bayağı iş çıkar, özellikle abisi başımıza epey bela açacak gibi. Nadia tatlı kız, Filistinli. Guzman'ın oyununa gelmez umarım... Christian bayağı komik ve eğlenceli bir tip. :D

Marina'yı sevdim, AIDS hastası kendisi. Ölen kişi de Marina. :(

Marina'nın abisi Guzman itici mi çekici mi çözemedim. Guzman'ın sevgilisi güzel ama itici.
Ooo seni burada görmek güzel yılın en iyi yeni dizisiydi :Z:Z:Z

Sende Guzmana hayran kalıcaksın bizim gibi @Harunnn60 @xemrexxx @Forumdash :A :A :A
images

Şu an 3. bölümdeyim, Guzman itici görünüyordu ilk bölümde ama şimdi yavaş yavaş hoşuma kaçmaya başladı. Nano da hoş ama en tatlısı Polo :bhr::A
Dizideki en düzgün kişi Guzman izledikçe dahada anlıcaksın cnm :A :A :A

Polo şey değilmi küpeli çocukle kız ecünnü sevgilisi o üçlüyü @xemrexxx seviyordu ikinizin aynı sevmesi normal zaten şaşırmadım :A :A :A @Harunnn60

Yarına bitiririm, bugün 4 dört bölüm izleyeyim. Yarın erken gelirsem işten biter de geç kalırsam salıya bitiririm. Yeni sezonu ne zamana? :Z
Onay aldını biliyoruzda tarih verilmedi sanırım :A

Sen bu oyuncuların oynadığı Soygun dizisini izlemişmiydin izlemediysen bundan sonra ona geç :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt