Netflix Elite - Dizi Yorumları

Bizden başkasından fayda yok size işte görüyor musunuz, yine elimize düştüler kütük kardeşim
@Maskeli Fedai
şu sıralar ortak izlemek için fıldır fıldır dizi arıyoruz şu huntingli dizine benzer bir dizi önerisinde bulunacaksan konuş yok önerin yoksa ömür boyu susabilirsin

Bizim kıymetimiz yokluğumuzda belli oluyor maalesef
Kıymet bilmeyenler utansın
dizi izlerken geride kalan tekleyen ikide bir dürterek zorla dizi izletmeye çalışacağımız kazma arkadaşlar bize lazım değil
biz daha düzenli tertipli bir şekilde danaya girecek ortak arıyoruz

Birdaha dizi önerirsen 2 kere düşüneceğim.

Senin dısında herkes sevdi sıkıntı sende

sanki alaman kazmasına dizi izlettirmek için çabamız varda o da kabul etmiyor naza çekiyormuş gibi davranmış? bundan sonra kaliteden anlamayan alamanlara dizi falan önermiyoruz zaten, gitsin anca bugs bunny falan izlesin? gerçi bugs bunny içinde artı 18 likmiş bana uygun değilmiş der

insanları manipüle etmesi için carlanın öyle çok büyük çaba sarfetmesinede gerek yok zaten o endamıyla bir önümde salınsa zaten bana her istediğini yaptırabilirdi
dizideki parlakların kabahati yok, tsunamiye kapılmış gibiydiler carladan kurtulmak zor iş

şu sıralar ortak izlemek için fıldır fıldır dizi arıyoruz şu huntingli dizine benzer bir dizi önerisinde bulunacaksan konuş yok önerin yoksa ömür boyu susabilirsin
Yok şu anda bir önerim, olunca haber veririm

@Çiğdem- 'le konuyu saptırmakta üstünüze yok, gidin bi yorumumh okuyun önce.

Ben dizinin işleyiş şeklini beğenmedim, senin gibi foklar zaten anca Marina'nın çıplak çıkan yerlerine odaklanmaktan diziyi izleyememiştir.

nerdeyse @Çiğdem- kadar sempatik yeni bir alman keşfettim onuda kuma olarak almayı düşünüyorum

bu kız hakiki alman işte ..
kerem karpuzuda almanım diye geçiniyor? insan önce bir aynaya bakar o memlekete yakışıyormuyum diye? yakışmıyorsun işte terket oraları fazla kirletme

@kerem Daha adını bilmiyor zaten oturduğu yerin Alamanya olduğundan haberi yok
Bu çakma Alamancıyı inş kovarlar bencede
@Harunnn60