Netflix Elite - Dizi Yorumları

@xemrexxx tosbağasına sor onun parlak totosuyla dolu arşivi var ordan sana üç beş tane göstersin
illaki guzman totosunuda tutturması gerekmiyor kendi totosunu çekip sana guzman totosu diye bile yutturabilir
Iyyy onun pis totosuyla guzmanın ki ayırt edilir

bizde herşey alenidir yüzüne yüzüne çarpa çarpa söyleriz
ama sıvadaşlar olarak kol kırılır yen içinde kalır? ilerde yine bir ağır sıva işinde yardımlaşabiliriz sorun olmaz
Yüzüne yüzüne dobraca söylemek en iyisi zaten yoldaşım.
Ama dediğin gibi biz Sıvacılar kalpleri bir olan aramız açılsa da birbirimizi hisseden yoldaşlarız. Bu yüzden elbet bir sıva olduğunda yine orda biz oluruz.

@xemrexxx tosbağasından yorum falan bekleme en fazla iki resim paylaşır başkada yorum adına hiçbir fok yok
En önemli kısımları görsel olarak paylaşıyorum yeterli bence
hem ceza almicak olsam guzmanin totoyu konuya atardım @Çiğdem- şimdiye 5-6 kere bitirmiş olurdu diziyi o yüzden görsel önemli
Ortak izlediğimiz dizilerde daha bölümü izlemedim karakterlerin şey videolarını atıyor

1x1 - 1x2

Dizi gerçekten de Türk esintileri taşıyor.
Çoğu şeyin tesadüf olmasıi zengin kız fakir oğlan ayrımı, tabi ABD dizilerinden de esinti var. 13 Reason Why sonra cinayet sorguları filan Big Little Lies ve son olarak Pis Yedili diyorum.
Ben inanmamıştım ama başlangıç kısmı gerçekten esinlenilmiş.

La Case de Papel'den 3 tane oyuncuyu buraya getirtmişler.
Ama sırıtmamış hepsi iyi oynamış.

2 bölüm için yorumum.

@Çiğdem- nasıl o kaslı çocuğu sevdin ya.
Gerçekten parlakçı çıktın sen.
Zaten ilerde de kapalı kıza kesin aşık olur.
Asıl benim şaşırdığım adamın sevgilisi git yat onla filan diyor ama sonda pişman olacak gibi bu durum da.

Şu sevgilisini başka adamla yatırıp izleyen çocuğa oha diyorum.😱
Çocuk gavat çıktı.
Bizim oğlan sonda dedin hatta gavatsın diye.
@destere de gavat çocuğu oynayan oyuncuyu sevmiş zaten tuhaf adamları bulmada üstüne yok.

Kızın sonda ölmesine şaşırmadım ama hamile kalması filan oraya şaşırdım açıkçası. Senaryo olarak öyle aman aman dizi değil ama diyaloglar filan sıkmadı gayet iyiydi. Zaten dizinin İspanyol dizisi olduğunu unutmamak lazım onlarda yeni yen uluslar arasına açıldılar Netflix sayesinde.. Bakalım neler olacak..

@destere @xemrexxx @Çiğdem- @sokak sanati @kerem

Aaa dedik sana ayoll diziyi izleyin görüceksiniz diye
@Maskeli Fedai @MasacRE- @kerem @sokak sanati kaybettiler sen kazandın
@xemrexxx @destere

Aaa sadece parlak olduğundan değil Guzman dizinin tek düzgün karakteri diğer bölümler daha iyi görüceksin cnm
Kapalı kız ile favorim zaten ve Nunoyuda kenara koyalım bu üçü dışında sevdiğim karakter yok

Tam tersi bu yorum iyi ki izlemiyorum dedirtti, sanki çok meraklıyım Türk dizisi tarzı dizi izlemeye tesadüfler, zengin kız fakir oğlanlar falan uzak olsun benden

İyiydi bu ikisini sevdim. Yalnız 3 bölüm maşallah yani günaha girmiş kadar olduk izlerken.
Sen böyle şeyleri izler miydin.
@destere seni çok bozdu.

Zamanında Jessica Jones dizisinde ki shanelere kızıyordun, buna pes ses çıkarmamışsın