Yaptıkları bizim aramızda, seni igilendirmez
Ne gibisi seni hiç alakadar etmez
@cookies bunu alıp mahsenemi kilitler kısırlaştırırmı bilemem ama napacaksa çabuk yapmalıNe gibisi seni hiç alakadar etmez
Forumun keşişinden yorum bekliyoruz yapacam yapacam diye kulağımızı ağrıtmıştıEn iyisi Ander bence
senin bölüm yorumların nerde tosbağa izledim diyorsunda demekle olmuyor bu işler
senin her halin kertenkele gibi haklısın kertenkele seven senide severO benim her halime bayılır
Ben konu açılmadan haftalar önce izledim bittisenin bölüm yorumların nerde tosbağa izledim diyorsunda demekle olmuyor bu işler
bize izlediğine dair kanıt lazım öyle dimi @Çiğdem-izledim diyen izlemiş olmuyordu ?
niye acelen neydi?Ben konu açılmadan haftalar önce izledim bitti
o pallonun ismini bilemiyorum ama kız arkadaşı carla muhteşem bişey pallo yumoşun teki ondan adam çıkmaz? carlanın dengi değil zaten carla onu maskot olarak yanında gezdiriyor1-2 Bölümleri izledim bu soygun diziside türk dizilerine esintiler veriyordu bu elitede öyle vlla İspanyol dizileri tam türk izleyiciler için bunuda çok sevdim@xemrexxx @ozgur2113 yorum yapacaz aç konuyu diye car car ediyordunuz nerede yorumlar ayoll
Soygun dizisinde Denver ile Monicaydı favori çiftim bu dizide ise Guzman ve kapalı kız
ayrıca favori karakteridme Guzman şuan , Nuno yine iyi ama yeni keşfim bu
1.Bölüm
Öncelikle Denver yanı burada Nuno öğrenci olmamasına sevindim rolu güzel ama dedim gibi Guzman ilgimi daha çektiŞu pallomudur nedir kız arkadaşını küpeli yeni bir öğrenciyle yatırıyor izliyor manyakmıdır nedir ayoll tövbe tövbe türk erkekelrinin kıymetini anladım 😱
Şu nuno ve kardeşiyle yakıslasan ecünnü kız aslında gebermiş bakalım katil kim
2.Bölüm
Pallo ve kız arkadaşına şu küpeli oğlanın çıkışı iyiydi onları ayıplamasını sevdim afferim ayoll
Guzman ve kapalı kız favori çiftim ve bu bölümün yıldızlarıydıNunoda iyiydi fakat şu geberen ecünnü kız bir de hamileymiş acaba katili kim Nuno olabilir hapis yatmış kardeşinden kıskanmıs olabilir ama inş farklı birisi çıkar
1-2 Bölümleri izledim bu soygun diziside türk dizilerine esintiler veriyordu bu elitede öyle vlla İspanyol dizileri tam türk izleyiciler için bunuda çok sevdim@xemrexxx @ozgur2113 yorum yapacaz aç konuyu diye car car ediyordunuz nerede yorumlar ayoll
Soygun dizisinde Denver ile Monicaydı favori çiftim bu dizide ise Guzman ve kapalı kız
ayrıca favori karakteridme Guzman şuan , Nuno yine iyi ama yeni keşfim bu
1.Bölüm
Öncelikle Denver yanı burada Nuno öğrenci olmamasına sevindim rolu güzel ama dedim gibi Guzman ilgimi daha çektiŞu pallomudur nedir kız arkadaşını küpeli yeni bir öğrenciyle yatırıyor izliyor manyakmıdır nedir ayoll tövbe tövbe türk erkekelrinin kıymetini anladım 😱
Şu nuno ve kardeşiyle yakıslasan ecünnü kız aslında gebermiş bakalım katil kim
2.Bölüm
Pallo ve kız arkadaşına şu küpeli oğlanın çıkışı iyiydi onları ayıplamasını sevdim afferim ayoll
Guzman ve kapalı kız favori çiftim ve bu bölümün yıldızlarıydıNunoda iyiydi fakat şu geberen ecünnü kız bir de hamileymiş acaba katili kim Nuno olabilir hapis yatmış kardeşinden kıskanmıs olabilir ama inş farklı birisi çıkar
Şaşırmadım Guzman in bebek gibi totosunu görünce @serhatt görmüş @cookies gibi düz duvara tırmanacağini biliyordum@destere @ozgur2113 @MelankoliK
senin her halin kertenkele gibi haklısın kertenkele seven senide sever
niye acelen neydi?
şimdi öyle kös kös otur bizim marinayı kovalayışımızı izle
Ben konu açılmadan haftalar önce izledim bitti
@ozgur2113 ile @xemrexxx bitirdikten sonra bana söylüyorlar dizinin konusunusenin bölüm yorumların nerde tosbağa izledim diyorsunda demekle olmuyor bu işler
bize izlediğine dair kanıt lazım öyle dimi @Çiğdem-izledim diyen izlemiş olmuyordu ?
o pallonun ismini bilemiyorum ama kız arkadaşı carla muhteşem bişey pallo yumoşun teki ondan adam çıkmaz? carlanın dengi değil zaten carla onu maskot olarak yanında gezdiriyorpallon bir çeşit evcil hayvan görevi görüyor
Hhaha şu şey ettiği oğlanla olacaktır diğer bölümler o ecünnü @xemrexxx ile sizin favori çiftiniz iştekapalı kız soyunsa benimde favorim olacak şimdilik öylesine bakıyoruz idaretenkapalı kızın abisi omarla müdürün oğluda @serhatt ın favorisi olacaktır ? onlar da erkeklerle oynaşmayı seviyor
guzmanı gören hogathanın onu favorisi yapacağını bende tahmin etmiştim ama bu kadar açık belli etmez benden çekinir diyordum ama şirret kızın hiç korkusu yokşimdiden böyle yaparsa hogathayla bir yastıkta nasıl moraracağız imkansız bişey ilk fırsatta birbirimizi boynuzlayıp dururuz
Sende izle yabancı dizi kültürün gelişsin
Kiz 8 bölümlük dizini .konusu 10 sayfa olmuş daha ne istiyorsun .😱@ozgur2113 ile @xemrexxx bitirdikten sonra bana söylüyorlar dizinin konusunu
Sen ve yeni izleyecek olan çıkınca @sokak sanati vsyle bende bakarım diye açtım ozgur emre zaten bitirmişler ama bitirdikleri bölümleri yorumlayacaz diyorlardı ortada yorum falan yokYeni izleyecek kişiler çıkmadan açmamakla iyi etmişim konuyu
@destere İle bizim izlediğimiz diziler hepsi öyle olur zaten ayoll ama burada @ozgur2113 ile ikinizin beni kandırması konu sizi konudan banlamadan yorum yapınKiz 8 bölümlük dizini .konusu 10 sayfa olmuş daha ne istiyorsun .😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?