Netflix Elite - Dizi Yorumları

o pallonun ismini bilemiyorum ama kız arkadaşı carla muhteşem bişey pallo yumoşun teki ondan adam çıkmaz? carlanın dengi değil zaten carla onu maskot olarak yanında gezdiriyor
pallon bir çeşit evcil hayvan görevi görüyor

kapalı kız soyunsa benimde favorim olacak şimdilik öylesine bakıyoruz idareten
kapalı kızın abisi omarla müdürün oğluda @serhatt ın favorisi olacaktır ? onlar da erkeklerle oynaşmayı seviyor

Şaşırmadım Guzman in bebek gibi totosunu görünce @serhatt görmüş @cookies gibi düz duvara tırmanacağini biliyordum
@destere @ozgur2113 @MelankoliK

guzmanı gören hogathanın onu favorisi yapacağını bende tahmin etmiştim ama bu kadar açık belli etmez benden çekinir diyordum ama şirret kızın hiç korkusu yok
şimdiden böyle yaparsa hogathayla bir yastıkta nasıl moraracağız imkansız bişey ilk fırsatta birbirimizi boynuzlayıp dururuz

niye acelen neydi?
şimdi öyle kös kös otur bizim marinayı kovalayışımızı izle
Ben konu açılmadan haftalar önce izledim bitti
senin bölüm yorumların nerde tosbağa izledim diyorsunda demekle olmuyor bu işler

bize izlediğine dair kanıt lazım öyle dimi @Çiğdem-
izledim diyen izlemiş olmuyordu ?
@ozgur2113 ile @xemrexxx bitirdikten sonra bana söylüyorlar dizinin konusunu

Sen ve yeni izleyecek olan çıkınca @sokak sanati vsyle bende bakarım diye açtım ozgur emre zaten bitirmişler ama bitirdikleri bölümleri yorumlayacaz diyorlardı ortada yorum falan yok
Yeni izleyecek kişiler çıkmadan açmamakla iyi etmişim konuyu

Hhaha şu şey ettiği oğlanla olacaktır diğer bölümler o ecünnü @xemrexxx ile sizin favori çiftiniz işte

Guzman gayet iyi oynuyor sadece fizik değil
Çokta sempatik orasıda ayrı tabi ama
Kapalı iş ile ilişkileri çok masum güzel ilerliyor diğerleriin ne yaptığı belli değil oğlanın kız kardeşi abi kardeşe aynı anda ilgi gösteriyor gebermeyi hak etmiş

Kiz 8 bölümlük dizini .konusu 10 sayfa olmuş daha ne istiyorsun .😱