Oyunculugunu beğeniyor olmam şuan bitik oldugu durumunu değştrimiyorzaten forumdakilerin oylarıyla edhodaki suzi karakteriyle en iyi kadın oyuncu oldu @faruk @Forumdash dahil forumdaki herkes bayılıyor onun oyunculuğuna
Oyunculugunu beğeniyor olmam şuan bitik oldugu durumunu değştrimiyorzaten forumdakilerin oylarıyla edhodaki suzi karakteriyle en iyi kadın oyuncu oldu @faruk @Forumdash dahil forumdaki herkes bayılıyor onun oyunculuğuna
Aaa doğru enginin ablası gibi olurduUTC'yi taşıyamazdıKayık aksağanıylaMerve dalga geçerdi
Enginciğim kardeşi gibi dururdu yanıındaMeryem'e 45+ yaş yakışıyor
2 film 2 reklam filmi bvar nesi bitikOyunculugunu beğeniyor olmam şuan bitik oldugu durumunu değştrimiyorKraliçeli dizideki gibi ezik karakterli dizi secerse olacaği buydu
Merveyi oynayamazdı. Konusurken tıss'layamazdımerve olacağı için kendi kendiyle dalga geçemezdi bence
Aaa doğru enginin ablası gibi olurduAslında fazla yaslıda değil benle bile 7-8 yas varmıs ama 50 yaşında görünüyor@xemrexxx
Evet çok olgun görünüyorİnsan üzülüyor yaşlılara kaldiği için. Oysa ne genç cevherler var
Kenan'la olan filmi izledim malasef kötüydü2 film 2 reklam filmi bvar nesi bitikavlu yu da kabul ederse bundan iyisi şamdan kayısı deriz
ay hoşt o sarışını anca bade işçil oynardı kim geçebilirdi ki o camdan anca bade sıskasıMerveyi oynayamazdı. Konusurken tıss'layamazdıAncak @Harunnn60 ın sarişini oynardı. Sarişin oldugu için yani
Kenan'la olan filmi izledim malasef kötüydüDurup dururken bitik demiyorum
What if dizisini bitirdin heraldeay hoşt o sarışını anca bade işçil oynardı kim geçebilirdi ki o camdan anca bade sıskası
kenan yüzünden hep filmi tutmadı ayol sen kim ayhan ışık ı taklit etmek kimneyse good night designated survivor sezon finalini izliyip uyucam
Kenanın Meryemin kafasına vurduğu bir gif vardı ben onu koyup duruyordum forumaMerveyi oynayamazdı. Konusurken tıss'layamazdıAncak @Harunnn60 ın sarişini oynardı. Sarişin oldugu için yani
Kenan'la olan filmi izledim malasef kötüydüDurup dururken bitik demiyorum
Evet ama o sahne senin seveceğin türden değil
Çenesi çıkasıca dili tutulasıca sabah sabah far görmüş tavşana döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?