Zaten kanallar hep böyle yapar yeni başlayan dizi önceliklidirYemin tutunca pabucunu dama attılar, hayırlısı olsun çoğu günlük diziden az bir bölüm sayısıyla bitiyor (Focus Film dizileri 1000leri aştı) yine de 940 bölüm çok iyi, tebrikler.
Zaten kanallar hep böyle yapar yeni başlayan dizi önceliklidirYemin tutunca pabucunu dama attılar, hayırlısı olsun çoğu günlük diziden az bir bölüm sayısıyla bitiyor (Focus Film dizileri 1000leri aştı) yine de 940 bölüm çok iyi, tebrikler.
fazilet geçen sene bitti azıcık mantıklı salla kaknemYemin gelince gözden düştü geçmiş olsun.O değil de Fazilet, Esma Sultan, Elif derken @xemrexxx’in tutunacak tüm dalları gidiyor.
Ama Fazilet Hanım ve Kızları mükemmeldifazilet geçen sene bitti azıcık mantıklı salla kaknemayrıca tüm onlar bitsin de forumda sizi darliyim istiyorsun galiba@Çiğdem @serhatt @Forumdash @xBUGRAx
Ben zaten bu sene bitti demedim ki teker teker gidiyorlar dedim safoz.fazilet geçen sene bitti azıcık mantıklı salla kaknemayrıca tüm onlar bitsin de forumda sizi darliyim istiyorsun galiba@Çiğdem @serhatt @Forumdash @xBUGRAx
seninkiler gibi erken finalle-yayından kaldırılmayla gitmiyorlar en azındanBen zaten bu sene bitti demedim ki teker teker gidiyorlar dedim safoz.
Sizin aranızda ne varseninkiler gibi erken finalle-yayından kaldırılmayla gitmiyorlar en azından
fazilet geçen sene bitti azıcık mantıklı salla kaknemayrıca tüm onlar bitsin de forumda sizi darliyim istiyorsun galiba@Çiğdem @serhatt @Forumdash @xBUGRAx
ay hoşttt o kaknemle aramda sevgi-nefret vb. hiçbir şey olamazSizin aranızda ne var
Ama benim sallamalarım hedefine dimifazilet geçen sene bitti azıcık mantıklı salla kaknemayrıca tüm onlar bitsin de forumda sizi darliyim istiyorsun galiba@Çiğdem @serhatt @Forumdash @xBUGRAx
hayatım kendi dizimi kendim yazmaya karar verdim seneye netflix te izlersinAma benim sallamalarım hedefine dimiEsma sulatn cücük elif derken seneye yoksun forumda resmenGerçi süpernaturalin son sezonu oldugu için bizi yalanuz bırakmazsın@Çiğdem
Başrollerin kimhayatım kendi dizimi kendim yazmaya karar verdim seneye netflix te izlersin
Gözden düşme değilde Yemin gelince saati 20.45 lere kaydı e o saatte haftalık diziler varken kim Elifi izlesin tabiYemin tutunca pabucunu dama attılar, hayırlısı olsun çoğu günlük diziden az bir bölüm sayısıyla bitiyor (Focus Film dizileri 1000leri aştı) yine de 940 bölüm çok iyi, tebrikler.
Kanal 7 bu akşam diye alt yazı geçti ama pazartesiye kaydırmışlar demekAslında haber doğru. Final bölümünün 120 dakikasını ikiye bölmüşler. Yarısını bugün yayınladılar. Yarısını Pazartesi yayınlayacaklar
fazilet geçen sene bitti azıcık mantıklı salla kaknemayrıca tüm onlar bitsin de forumda sizi darliyim istiyorsun galiba@Çiğdem @serhatt @Forumdash @xBUGRAx
Oooo buda bitti demekAma benim sallamalarım hedefine dimiEsma sulatn cücük elif derken seneye yoksun forumda resmenGerçi süpernaturalin son sezonu oldugu için bizi yalanuz bırakmazsın@Çiğdem
Oooo buda bitti demek
Ayyy vlla İnanılmaz gıcık kapıyordum bu veleteÇok sevindim kurtulduk@mrt-06 @serhatt @xBUGRAx
Tövbe bismillah o ne ayoll 😱 😱 😱
rahatımı bozamazsın o paçoz mesajlarınla diyorumTövbe bismillah o ne ayoll 😱 😱 😱
Saba benziyor zatenrahatımı bozamazsın o paçoz mesajlarınla diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?