bizimkilerle konuşsam ne derler acaba
... git, derler.
bende sana aynısını diyorum güle güle... git, derler.
kabul ederlerde asıl sorun ben becerebilecekmiyim
Ailenin Durumunu Sen Bilidiğin İçin Kesin Birşey Diyemiycem Fakat Enstroman İle Uğraşmana Karşı Çıkacak Biri Olduklarını Sanmıyorum
bende sana aynısını diyorum güle güle
bir daha güle güleBen becerebilirim. Hatta başka şeyler de becerebilirim.
x6 biraz daha ilerisi için olabilir
Emre Kendini Korkutma Becerebilirmiyim Falan Asla Deme Yapabiliceğine İnan Gerçekten Çalıştıktan Sonra Yapamıycak Birşey Değil Bende Cort x6 Ve 10 Wat Nux Amfi Var Ev İçin
inandım ve başarıcam
Emre Kendini Korkutma Becerebilirmiyim Falan Asla Deme Yapabiliceğine İnan Gerçekten Çalıştıktan Sonra Yapamıycak Birşey Değil Bende Cort x6 Ve 10 Wat Nux Amfi Var Ev İçin
x6 biraz daha ilerisi için olabilir
Doğru Tavsiyem x1 İle Başlaması
inandım ve başarıcam
mydukkan.com :: Cort CGP-X1 :: Elektro Gitar Seti x1 starter pack varmış
amfisi hariç iyi fakat ,amfi olarak ibanez daha iyi bir tercih olur
Evet Var Bunlar Tavsiyemdir Hem Gerekli Malezemeleri İçeriyor Hem de Kendin Toplamaya Kalksan Bundan Pahalı Olucaktır He Daha İyi Olmaz mı Olur Ama Zaten İlk Seviye Daha İyi Olması Birşey Kazandırmıycaktır Çünkü Üst Seviyede Kullanıcak Kadar Bilgin Olmuycak O yüzden Bunlar En İyileri
ben gidiyorum emre araştırmadan alma,istanbuldasın zaten git bi müzik markete incele ,klavyesi falan kullanışlı mıbi bizimkilere söyliyim annem düğünde babam işte ondan sonra tavsiyelerinizi alıcam
amfisi hariç iyi fakat ,amfi olarak ibanez daha iyi bir tercih olur
bi bizimkilere söyliyim annem düğünde babam işte ondan sonra tavsiyelerinizi alıcam