Eleştirmenlerden Fatih Dizisi İçin Ortak Yorum:Olmamış!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
140,929
Puanı
1,061
Fatih dizisi yayınlanan ilk bölümüyle gündem oldu.
Dizinin ilk bölümü My ile karşılaştırıldı,oyunculuklar-kostüm-dekor beğenilmedi genel olarak.
Dizide Gamze Özçelik ile başlayıp müziklerle devam eden Game Of Thrones havası da eleştrilerde yer aldı.

Sinema yazarı Murat Tolga Şen dizinin yüksek reytinglere ulaşma şansını imkansız oalrak görüyor ve yılın fiyaskosu olabileceğinden bahsediyor.

Televizyon Gazetesi'nden Volkan Türkcan dizinin iletişim sorunu olduğunu MY gibi karakterleri halka sevdiremediğini yazmış ve dizinin kısa sürede hatalarından ders almasını istemiş.

@Fks14 @beyazsoy @Forumdash @china_shangai @mrt-06 @Almila @sokak sanati @OzaN @yatutarsa

Afferin bu eleştirmenlere.Yüzlerini belli ettiler.

Biraz daha destek çıkmalarını beklerdim yalanda olsa.

Dizi için hala umut besleyenler var kaç milyonluk dizi 3 , 4 reyting almış artsa 6 olur yeter mi sizce.

AH ah Muhteşem yüzyılla kıyaslanırmı bu dizi gördüler muhteşem yüzyılın aldığı oranları ve fatih filminin gişesini hemen yaptılar diziyi ama olmamış ne kıyafetler ne oyuncular ne de konu olmamış işte yazık oldu türkiyenin kanalı kanal d ye.
Timur Savcı bakalım fedai dizisini nasıl yapacak gerçi ibo var fatihin tüm oyuncuları iboyla kıyaslanmaz ibo bir numara ama daha iyi oyuncularda olmalı dizide murat yıldırımda olacakmış galiba
keşke berende olsa dizide nasılsa fedai eylül 2014 te başlıyor berenin diziside haziranda bitiyor keşke fedaide olsa beren
reyting rekorları kırar.

her işi olmayan , bir sitede reytingi yuksek olan diziye iyi diyenler eliştirmen mi oldular?
bunlar forumdaki uyelerce bu tvden anlamiyor bunlari bu kadar ciddi almayin.
NOTE: fatih beni sarmadi nedeni tarih dizisi sevmiyorum ister HBO dizisi olsun ister KANALD yada STAR DA olsun.

fatih dizisinin olmadığını düzenli tv izleyen herkes söyler zaten

Afferin bu eleştirmenlere.Yüzlerini belli ettiler.

Biraz daha destek çıkmalarını beklerdim yalanda olsa.
eleştirecek bir dizi olsa destek çıakrlar ama dizi komple olmamış

fatih dizisinin olmadığını düzenli tv izleyen herkes söyler zaten

eleştirecek bir dizi olsa destek çıakrlar ama dizi komple olmamış

Olmamışsa beğenen neresini beğeniyor demek ki bir yerleri tutmuş.

Doğruyu akıcı bir şekilde anlatmak kolay değil.

Olmamışsa beğenen neresini beğeniyor demek ki bir yerleri tutmuş.

Doğruyu akıcı bir şekilde anlatmak kolay değil.
onlar dizi değil belgesel isteyenler
13 çocuk yapan padişahın yatakta gösterilmesini istemeyen zaatlar :=) dizinin pek doğru yanı da yok fatihin şehzadesi paşanın karısına aşık,boğdurularak öldürülen sadrazam fatih kahraman gösterilsin diye kellesi fatih tarafından alınıyor

dizinin senaryosu osmanlı kıyam (devlet işleri tarafı) ve my (harem tarafı) karışık,müziği game of thrones tan,kostümler olmamış arap sarayı gibi,my deki gibi harem görevlileri yanlış,başrolün kendi sesi yok (önemsiz gözükse de gerekli bir şey)seda akman dışında beğenilen oyunculuk yok
dizide kurgu denen olay bir tek şehzade ile paşanın karısının aşkı diğerleri ortaokul kitapalrında da var insanlar niye izlesin bu haldeyken
bu dizinin nesi savunulsun,destek olunsun
,

Diziyle ilgili böyle yorumlar yapılacağı daha ilk fragmandan belliydi. İmkansızı denediler ama sonuç hüsran tam anlamıyla hayal kırıklığı dizi.

Dizi çok iyi yapılmış her şeyiyle. Zor beğenen biri olarak beğendim şahsen. 2.Bölümüyle özellikle AB grubunda artış yaşayacaktır Fatih dizisi. Bende bu diziyi her Cumartesi gece 2'de internetten izlemeye devam edeceğim.