'Elde Var Hayat'ın Kadrosu Belli Oldu!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,591
Reaksiyon puanı
23,212
Puanı
1,060
Konum
Aydın
elde1jpg-164218288.jpg


TRT'nin başarılı gençlik dizisi yeni sezona sürprizlerle hazır.

Geçtiğimiz sezon aldığı 4 ödülle TRT1'in gururu olan, 2011 Antalya TV Ödülleri'nin en iyi gençlik dizisi 'Elde Var Hayat' bu sezon da yine iddialı geliyor. Ekranlara 'Elde Var Hayat-Sınav' adıyla gelecek olan dizinin oyuncu kadrosunda da sürpriz isimler yer almakta. Geçen sezon canlandırdıkları öğretmen karakterleriyle sevilen Emre Altuğ ve Ahmet Kural'lı oyuncu kadrosuna, bu sezon Elif Öğretmen olarak Rojda Demirer ve Müdür muavini Zehra öğretmen rolüyle Yeşim Ceren Bozoğlu'nu dahil etti. Okul müdürü olarak Tayfun Erarslan ve obsesif kimya öğretmeni karakteriyle Burak Satıbol ise dizinin diğer önemli rolleri olacak.

'Elde Var Hayat-Sınav'ın öğrenci kadrosuna da Murat Emre Cilasın,Cihan Okan Albayrak, Duygu Keser ve Merve Çağıran gibi genç yetenekler katıldı.

Bu sene öğrencilerin lise son sınıfta olması nedeniyle üniversite sınavına çeşitli göndermeler yapacak olan dizide bu sezon da heyecan kaldığı yerden devam ediyor.


Gecce
 
Geniş Aile eklentisi olmuş diziye :) Hayırlı olsun ama Yeşim Ceren Bozoğlu'yu keşke Geniş Aile'de tekrar izleseydik. Dizinin durumu kritik olmasa dönerdi büyük ihtimal :)
 
Yesim Ceren'i yeni bir dizide görmek güzel olacak..
 

Forum İstatistikleri

Konular
171,587
Mesajlar
3,714,736
Üyeler
8,455
Son Üye
daisydove