Elbet Bir Gün'ün Yayın Tarihi Belli Oldu! | FOX

Ben de diyorum burası kapımın önü kadar nereden tanıdık geldi böyle, cidden orası...

Ben de diyorum burası kapımın önü kadar nereden tanıdık geldi böyle, cidden orası...
Daha ilk tanıtımdan çözmüştüm orası olduğunu tescilledik şimdi.
Hepimizin kapısının önüydü, sızanlar mı ararsın polisler mi ararsın, olaylar mı ararsın. Ah 2 yıl neler gördük orada...

Reactions: 12.Adam and Yiğitt
Bu dizide bana göre Benim Hayatım gibi tanıtımları doğru vermediler. İlk fragmanı yayınlamasalar ve ikinci fragmanı verselerdi direkt daha çok ilgi çekebilirdi. Bu haftada yayın tarihini bugün verdikleri tanıtım ile duyurabilirlerdi.

Yargı ve Teşkilat günün en çok izlenen yapımları olabilir, ama pazar günü boş ve en az 6-7 reyting alabilecek iş çıkabilir. Umarım bu dizi, bu başrollere rağmen tutar.

İlk sezonu çok daha iyi bir işti ama iki yıl boyunca yüzümü güldürüp içlerinden biri gibi hissettirdikleri için teşekkürü borç bilmek lazım. Böyle samimi işlere hasret kaldık...

İlk sezonu çok daha iyi bir işti ama iki yıl boyunca yüzümü güldürüp içlerinden biri gibi hissettirdikleri için teşekkürü borç bilmek lazım. Böyle samimi işlere hasret kaldık...
Arada dönen entrikalara, ettiğimiz laflara rağmen 70 bölüm hiç sıkılmadan izlettirdi kendini, hatta izledikten bir süre sonra pazartesileri dört gözle bekliyordum fragman gelsin diye.
Cidden, son yıllarda kıymeti bilinen nadir samimi işlerdendi. Dramı kadar komedi yönü de harikaydı...

Reactions: 12.Adam and Yiğitt
Ne stüdyosu ayol?

O Elibollar'ın evinin içi stüdyo.
Normalde o evin orijinali epey farklı, zaten şeyden de anlarsın. Filiz o pencereden sarkıp konuşurdu ama o pencerenin önünde kocaman bir tezgah vardı.
Neden böyle bir şeye gerek duymuşlar ki? 😱

Reactions: slhttnmtl