Çiğdem Emekli Katılım 30 Aralık 2013 Mesajlar 143,844 Reaksiyon puanı 123,756 Puanı 1,060 Yaş 33 Konum Giresun 28 Nisan 2020 #201 serhatt' Alıntı: Ben derim sen diyemezsin Genişletmek için tıkla ... Bende yaparım Reactions: serhatt
serhatt Konu Sahibi Moderatör Katılım 10 Aralık 2014 Mesajlar 100,960 Reaksiyon puanı 67,916 Puanı 1,060 28 Nisan 2020 #202 Çiğdem' Alıntı: Bende yaparım Genişletmek için tıkla ... Reactions: Çiğdem
Çiğdem Emekli Katılım 30 Aralık 2013 Mesajlar 143,844 Reaksiyon puanı 123,756 Puanı 1,060 Yaş 33 Konum Giresun 12 Mayıs 2020 #203 Çiğdem' Alıntı: Burda ailemizde bir ayrılma var @Forumdash la sen Elçini istemiyorsunuz @xemrexxx le ben ablalar olarak istiyoruz @dreamy sizden yana oy atar @sokak sanati bizden yana yine yenişemiyoruz Genişletmek için tıkla ... Forumdash' Alıntı: @Harunnn60 da var @sokak sanati daha aşirete almadık Oylayalim önce Yarın gece yapalım hatta Genişletmek için tıkla ... Çiğdem' Alıntı: Aaa evet @Harunnn60 da gelecek artık eli kulağındadır onu kendi tarafımıza çekeriz serhatda bizden olsun Elçini hazır seviyorkan Şefimizde sizden olsun 1 oyla Elçini kabul ediyoruz sanırım Genişletmek için tıkla ... Bir bölünme yaşadık burada sen sarısınlardan sonra kızıllarıda seversin gerçi elçin mal kadın kategorisinde değil ama Kiralık aşkta o rolude oynadı @Harunnn60 Elçini seçersin sanırım @mrt-06 @Forumdash @sokak sanati @xemrexxx @dreamy Reactions: mrt-06 and Forumdash
Çiğdem' Alıntı: Burda ailemizde bir ayrılma var @Forumdash la sen Elçini istemiyorsunuz @xemrexxx le ben ablalar olarak istiyoruz @dreamy sizden yana oy atar @sokak sanati bizden yana yine yenişemiyoruz Genişletmek için tıkla ... Forumdash' Alıntı: @Harunnn60 da var @sokak sanati daha aşirete almadık Oylayalim önce Yarın gece yapalım hatta Genişletmek için tıkla ... Çiğdem' Alıntı: Aaa evet @Harunnn60 da gelecek artık eli kulağındadır onu kendi tarafımıza çekeriz serhatda bizden olsun Elçini hazır seviyorkan Şefimizde sizden olsun 1 oyla Elçini kabul ediyoruz sanırım Genişletmek için tıkla ... Bir bölünme yaşadık burada sen sarısınlardan sonra kızıllarıda seversin gerçi elçin mal kadın kategorisinde değil ama Kiralık aşkta o rolude oynadı @Harunnn60 Elçini seçersin sanırım @mrt-06 @Forumdash @sokak sanati @xemrexxx @dreamy