Onu çok beğenmiyorum.
Onu çok beğenmiyorum.
Burda ailemizde bir ayrılma var @Forumdash la sen Elçini istemiyorsunuz @xemrexxx le ben ablalar olarak istiyoruz @dreamy sizden yana oy atar @sokak sanati bizden yana yine yenişemiyoruzOnu çok beğenmiyorum.
Onu çok beğenmiyorum.
@Harunnn60 da var @sokak sanati daha aşirete almadık Oylayalim önce Yarın gece yapalım hattaBurda ailemizde bir ayrılma var @Forumdash la sen Elçini istemiyorsunuz @xemrexxx le ben ablalar olarak istiyoruz @dreamy sizden yana oy atar @sokak sanati bizden yana yine yenişemiyoruz
Burda ailemizde bir ayrılma var @Forumdash la sen Elçini istemiyorsunuz @xemrexxx le ben ablalar olarak istiyoruz @dreamy sizden yana oy atar @sokak sanati bizden yana yine yenişemiyoruz
@Harunnn60 da var @sokak sanati daha aşirete almadık Oylayalim önce Yarın gece yapalım hatta
+162627728282 @Çiğdem @sokak sanati@Harunnn60 da var @sokak sanati daha aşirete almadık Oylayalim önce Yarın gece yapalım hatta
@serhatt zillisi niye oy kullanmıyorBurda ailemizde bir ayrılma var @Forumdash la sen Elçini istemiyorsunuz @xemrexxx le ben ablalar olarak istiyoruz @dreamy sizden yana oy atar @sokak sanati bizden yana yine yenişemiyoruz
Ne oyu kız@serhatt zillisi niye oy kullanmıyor
@Çiğdem beni istenmeyen gelin ilan etti evlenip onu evden atacam @ForumdashAile oylaması sen de @Forumdash ın avradı değil misin @Çiğdem seni dışlamış
Burda ailemizde bir ayrılma var @Forumdash la sen Elçini istemiyorsunuz @xemrexxx le ben ablalar olarak istiyoruz @dreamy sizden yana oy atar @sokak sanati bizden yana yine yenişemiyoruz
Her ailede olabilir farklılıklar ayrışmayalım hemen@Harunnn60 da var @sokak sanati daha aşirete almadık Oylayalim önce Yarın gece yapalım hatta
Her ailede olabilir farklılıklar ayrışmayalım hemen
@Çiğdem beni istenmeyen gelin ilan etti evlenip onu evden atacam @Forumdash
Aile oylaması sen de @Forumdash ın avradı değil misin @Çiğdem seni dışlamış
@Harunnn60 da var @sokak sanati daha aşirete almadık Oylayalim önce Yarın gece yapalım hatta
Beni alamazsınız anlayın artık bunu. Ben gelirim yıkarım kurarım giderim. Milli Chef olmak bunu gerektirir
Aaa evet @Harunnn60 da gelecek artık eli kulağındadır onu kendi tarafımıza çekeriz serhatda bizden olsun Elçini hazır seviyorkan Şefimizde sizden olsun 1 oyla Elçini kabul ediyoruz sanırım+162627728282 @Çiğdem @sokak sanati
Aaa ne etti kız size ayoll 40 yılın başı bir kadın oyuncu sevdik onuda burnumdan getirdiniz @Forumdash @mrt-06Yok ben net olarak Elçin düşmanı oldum son dönemde. Yeniştik
Aaa ne etti kız size ayoll 40 yılın başı bir kadın oyuncu sevdik onuda burnumdan getirdiniz @Forumdash @mrt-06
Her an fikrim değişebilirAaa evet @Harunnn60 da gelecek artık eli kulağındadır onu kendi tarafımıza çekeriz serhatda bizden olsun Elçini hazır seviyorkan Şefimizde sizden olsun 1 oyla Elçini kabul ediyoruz sanırım
Kara Sevda da olan kızın fanı olarak kıskandığından o şefimizÇarpışmada rezil bi oyuncu olduğunu anladım. Hep aynı mimikler
Oyunu kullan sonra tekmeyi atarız hemen değişmeden @mrt-06 @Forumdash @xemrexxxHer an fikrim değişebilir
Sen kime tekme atıyorsun be kart bunak. ss
Sende yukarıda öyle demişsin @xemrexxxSen kime tekme atıyorsun be kart bunak. ss
Ben derim sen diyemezsinSende yukarıda öyle demişsin @xemrexxx