Onu çok beğenmiyorum.
Onu çok beğenmiyorum.
Burda ailemizde bir ayrılma var @Forumdash la sen Elçini istemiyorsunuz @xemrexxx le ben ablalar olarak istiyoruzOnu çok beğenmiyorum.
Onu çok beğenmiyorum.
@Harunnn60 da varBurda ailemizde bir ayrılma var @Forumdash la sen Elçini istemiyorsunuz @xemrexxx le ben ablalar olarak istiyoruz@dreamy sizden yana oy atar @sokak sanati bizden yana yine yenişemiyoruz
Burda ailemizde bir ayrılma var @Forumdash la sen Elçini istemiyorsunuz @xemrexxx le ben ablalar olarak istiyoruz@dreamy sizden yana oy atar @sokak sanati bizden yana yine yenişemiyoruz
@serhatt zillisi niye oy kullanmıyorBurda ailemizde bir ayrılma var @Forumdash la sen Elçini istemiyorsunuz @xemrexxx le ben ablalar olarak istiyoruz@dreamy sizden yana oy atar @sokak sanati bizden yana yine yenişemiyoruz
Ne oyu kız@serhatt zillisi niye oy kullanmıyor
Burda ailemizde bir ayrılma var @Forumdash la sen Elçini istemiyorsunuz @xemrexxx le ben ablalar olarak istiyoruz@dreamy sizden yana oy atar @sokak sanati bizden yana yine yenişemiyoruz
Her ailede olabilir farklılıklar ayrışmayalım hemen
Her ailede olabilir farklılıklar ayrışmayalım hemen
Beni alamazsınız anlayın artık bunu. Ben gelirim yıkarım kurarım giderim. Milli Chef olmak bunu gerektirir
Aaa evet @Harunnn60 da gelecek artık eli kulağındadır onu kendi tarafımıza çekeriz serhatda bizden olsun Elçini hazır seviyorkan
Aaa ne etti kız size ayoll 40 yılın başı bir kadın oyuncu sevdik onuda burnumdan getirdiniz @Forumdash @mrt-06Yok ben net olarak Elçin düşmanı oldum son dönemde. Yeniştik
Aaa ne etti kız size ayoll 40 yılın başı bir kadın oyuncu sevdik onuda burnumdan getirdiniz @Forumdash @mrt-06
Her an fikrim değişebilirAaa evet @Harunnn60 da gelecek artık eli kulağındadır onu kendi tarafımıza çekeriz serhatda bizden olsun Elçini hazır seviyorkanŞefimizde sizden olsun 1 oyla Elçini kabul ediyoruz sanırım
Kara Sevda da olan kızın fanı olarak kıskandığından o şefimizÇarpışmada rezil bi oyuncu olduğunu anladım. Hep aynı mimikler
Oyunu kullan sonra tekmeyi atarız hemen değişmedenHer an fikrim değişebilir
Sen kime tekme atıyorsun be kart bunak. ss
Ben derim sen diyemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?