Ekranın En Kötü 4 Karakteri

Belgin ve Tayyar'ı oyunculuklarından dolayı kutlarim :X 1.cilik doğru isme gitmiş :X Belgin kötü değil yaa :( O da masumdur en az Feride kadar daha karakterin geçmişine gitmedik gideriz inş :) Belgin'in böyle performans göstereceğini bilselerdi heralde 2.sezonun ortasında gelirdi :X

bunlar şuan güncel dizilerde yaşayan karakterler arasında oylama yapıldı sanırım şuan yaşayan karakterler arasından olsa bile bu liste oakdar saçma olmuşkı 10 14 yas arasımı yapmış bu listeyi çocuklar dışında kimse böyle bir liste yapmaz :F:F:F

1.sırada vadiden andry garcia karakteri amon olmalı dünyca ünlü bir adam türk dizilerinde kötü karakteri canlandırıyor ve gören yok

2.sırada orhan edip ertük tilki andrei karakteri şu listedekiler tilkinin yanında tavuk kalır bence
ayrıca amon ve tilki andrei tam 10 yıldır yaşayan karakterler 1-2 sezonluk kişilerle kıyaslanamaz

3.mesut akuska yanı kental karagülü izlemesemde ben bile adamın kötülüklerini duydum ama bu anketi yapan 14 yasındakı çocuklar bunu nerden duysunlar :F:F:F

4.berk hakman yanı ertan kötü krekter denildiğinde berk hakman orda olur ertan 2 yıldır oscarlık performans gösteriyor

o hangi dizide?

bunlar şuan güncel dizilerde yaşayan karakterler arasında oylama yapıldı sanırım şuan yaşayan karakterler arasından olsa bile bu liste oakdar saçma olmuşkı 10 14 yas arasımı yapmış bu listeyi çocuklar dışında kimse böyle bir liste yapmaz :F:F:F

1.sırada vadiden andry garcia karakteri amon olmalı dünyca ünlü bir adam türk dizilerinde kötü karakteri canlandırıyor ve gören yok

2.sırada orhan edip ertük tilki andrei karakteri şu listedekiler tilkinin yanında tavuk kalır bence
ayrıca amon ve tilki andrei tam 10 yıldır yaşayan karakterler 1-2 sezonluk kişilerle kıyaslanamaz

3.mesut akuska yanı kental karagülü izlemesemde ben bile adamın kötülüklerini duydum ama bu anketi yapan 14 yasındakı çocuklar bunu nerden duysunlar :F:F:F

4.berk hakman yanı ertan kötü krekter denildiğinde berk hakman orda olur ertan 2 yıldır oscarlık performans gösteriyor
saydıkların ergenlere düşmemiş demek ki :A

o hangi dizide?

saydıkların ergenlere düşmemiş demek ki :A
bu listeyi yapanlar ergen bile değil cnm ergenler 16 17 18 genc gurubun giriyor bu listeyi
10 14 yas arası çocuklar yapmıs bence :F:F:F
yaşayan oyunculardan benim saydığım 4 oyuncunun üstüne şuan yok kimse yaşayanları hesaba katıyorsak eğer 🙂🙂🙂

Ertan nasil unutulur) cok begendigim kotu karakterlerin basinda geliyor)

bu listeyi yapanlar ergen bile değil cnm ergenler 16 17 18 genc gurubun giriyor bu listeyi
10 14 yas arası çocuklar yapmıs bence :F:F:F
yaşayan oyunculardan benim saydığım 4 oyuncunun üstüne şuan yok kimse yaşayanları hesaba katıyorsak eğer 🙂🙂🙂
@Forumdash duymasın sen ay yapım dizilerine ergenik mi diyon 😱

@Forumdash duymasın sen ay yapım dizilerine ergenik mi diyon 😱
bu karakterlere ben kötü değil demiyorum ama forumdash bile bunları ilk 4 koymaz

andry garcia diye bir adam dünyaca ünlü türk dizisinde tam 10 yıldır boy gösteriyor parça parçada olsa
tilki andrei aynı şekilde 10 yıldır olan bir karekter cnm 1 sezonluk oyuncularla kıyaslanamaz
ertan desen 2 sezondur oscarlık performans gösteriyor kaçakta
kentalı zaten dememe gerek bile yok bence karagülden
🙂🙂

Kız aksiyon dizilerindeki herifleri saymiş ay yapıma nasıl bağladın?
bana gööre kötü olan oyuncuları yazdım cnm yoksa başka amacım yoktu tabikide

bir tarafta kaçaktan ertan karagülden kental var
diğer tarafta tam 10 yıldır olan tilki andrei var
ve dünyaca ünlü bir andry garcia var bu 4 isim ben her yerde savunurum 🙂🙂🙂

bana gööre kötü olan oyuncuları yazdım cnm yoksa başka amacım yoktu tabikide

bir tarafta kaçaktan ertan karagülden kental var
diğer tarafta tam 10 yıldır olan tilki andrei var
ve dünyaca ünlü bir andry garcia var bu 4 isim ben her yerde savunurum 🙂🙂🙂
@xemrexxx 'in fitneliği takmamak gerek :X

ama yaşayan oyunculardan saydım yaşamayanlarıda ele alırsak işler çok değişir
ama şunu demem lazım cnm turgutun yanında tayyar kedi yavrusu gibi kalıyor :F:F
Turgut'un ilk sezonu çoook iyiydi. Özellikle Feride'ye benzer bi kadınla yatıcak kadar sapık bi ruhu vardı ama sonra o karakteri azcık oynadılar:( Feride'ye olan aşkı da kalmadı sonradan zaten:(

Turgut'un ilk sezonu çoook iyiydi. Özellikle Feride'ye benzer bi kadınla yatıcak kadar sapık bi ruhu vardı ama sonra o karakteri azcık oynadılar:( Feride'ye olan aşkı da kalmadı sonradan zaten:(
ayolll adam diziden bir çıktı 1 hafta sonra reytinglerde bir düşme başladı cnm ve halada düzelemedi reytingler adamın kenan kadar fanı varmıs meğerse turguttan 1 hafta sonra reytingler düşmekten baska birşey yapmadı :F:F:F

ayolll adam diziden bir çıktı 1 hafta sonra reytinglerde bir düşme başladı cnm ve halada düzelemedi reytingler adamın kenan kadar fanı varmıs meğerse turguttan 1 hafta sonra reytingler düşmekten baska birşey yapmadı :F:F:F
Evet Turgut'un fanı çoktu :X Youtube'daki [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] sayfasına git Turgut hesabını oku yaa çok komikler:F

Turgut efsane karakterdi ama 2 sezon biraz bozuldu .1 sezonda Savci Turgut superdi)

Forum İstatistikleri

Konular
176,662
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919