'Ekmek Teknesi' Geri Dönüyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
thumbnail_1425660763.jpg

Bir zamanların fenomen dizisi Ekmek Teknesi, ekranlara geri dönüyor!

Başrollerinde Savaş Dinçel, Hasan Kaçan, Kadir Çöpdemir, Şermin Hürmeriç ve Peker Açıkalın gibi isimlerin yer aldığı, 2002 - 2005 yılları arasında atv ve Show TV'de yayınlanan ve her hafta ilgiyle izlenilen Ekmek Teknesi, yeni bölümleriyle çok yakında TRT1 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Dün akşam #EfsaneDönüyor etiketiyle yayınlanan dizinin ilk tanıtımı yayınlandı ve büyük ilgi gördü. Dizinin yeni kadrosu önümüzdeki günlerde belli olacak.

İşte o fragman

Dizinin düzenli takipçisi değildim ama zaman zaman rastladığım kadarıyla fena bir dizi değildi. İlgi görür bence yine. :)

Güzel bir diziydi kadro iyi olursa gine izlenir eskilerden kimler olucak acaba

Efsaneler eskide kalmalı bence, bu diziler yıllar sonra bambaşka bir şekilde geri dönünce insan yadırgıyor. Fragman fena değil, ama tutar mı pek emin değilim. Yine de hayırlısı bakalım. :)

Eski dizilerin tekrardan başlatmak moda oldu :) tekrar başlayanların çoğu da tutmuyor maalesef.

"bir efsaneyi daha öldürecekler Sebastian..."

Genelde eski dizilerin yeni versiyonu tutmuyor, bakalım bu nasıl olacak.

Denk gelirse izliyordum öyle sıkı bi fanı değildim ama yenisi tutmaz gibi efsane olmuş yapımları yeniden tutturmak çok zor bi iş. :)

ahhh daha geçen aylarda durum güncelleme yazmıştım ekmek teknesi tekrar bölümlerini izliyorum böyle diziler tekrar olsa diye içime oğmuş galiba ayyy müziği bile heyecanlanmama yetti gerçekten :Z:Z:Z

ama şunuda demek zorundayım hasan kaçan ve kadir çöpdemir yoksa boşuna çekmeyin bu diziyi bu 2 adam yoksa kesinlikle yazık olur bu diziye
yeniden tutması için hasan kaçan ve kadir çöpdemir mutlaka lazım🙂

Savaş Dinçel'in anısına saygısızlık olur, hiç bulaşmasınlar bence.

Eski dizileri yeniden hortlatma furyası yine çıktı demek. Bence gereksiz olmuş. Ekmek Teknesi'nin zamanında çok sevilip efsane olmasının en büyük nedenlerinden biri de oyuncu kadrosuydu. Dizi insanların aklında güzel olarak kaldı, şimdi bir daha yenisini başka bir kadroyla çekmenin de bir alemi yok.

çok gereksiz bi hamle efsane bir diziydi bunca yıl sonra saçma olur
bari ismini falan değiştirin bişey yapın :D
izlemem

Cennet Mahallesi gibi yaparlarsa, Sırra kadem basarım.

Bırakın da efsane diziler efsane olarak kalsın. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy