Umarım dediği gibi iyi bir konu ile sezona başlarlar.sakaryalı
Umarım dediği gibi iyi bir konu ile sezona başlarlar.sakaryalı
muhteşem bir bölümdü kesinlikle ekip 1'in en güzel bölümlerindendiBenim Adım Akif Emir
Eski bölümleri pek izlemedim ama bu sahne dehşettimuhteşem bir bölümdü kesinlikle ekip 1'in en güzel bölümlerindendi
keşke dönse çok özledik,onun olduğu bölümler ayrı bir tat veriyorduEski bölümleri pek izlemedim ama bu sahne dehşettiumarım yeni sezonda orhan bıyıklı geri döner.
Kesinlikle öyle sadece onun için bile izleyebilirdimkeşke dönse çok özledik,onun olduğu bölümler ayrı bir tat veriyordu
aga hiç haber yok,resmi sayfalardan da hiç bir açıklama yapmıyorlarDizi ile ilgili hiçbir haber yokhalbuki en çok haber çıkması gereken diziydi. Orhan bıyıklı ve diğer başrol oyuncuların durumu ne oldu açıklamadılar.
Haberin var mı aga? @Samanyolu24
Var bir şey ama ne, yoksa bu kadar uzun süre sessiz kalmazlar.aga hiç haber yok,resmi sayfalardan da hiç bir açıklama yapmıyorlar
bir de sessiz sedasız final yapmış olmasınlarVar bir şey ama ne, yoksa bu kadar uzun süre sessiz kalmazlar.
Bence yeni oyuncular hazır olmadığı için tanıtım geçemiyorlar![]()
O kadar da değil aga inşallah öyle değildir. Zaten stv nin tutan dizisi az onuda bitirmez.bir de sessiz sedasız final yapmış olmasınlar
bu sessizlik korkutuyor beni,inşallah böyle bir şey olmazO kadar da değil aga inşallah öyle değildir. Zaten stv nin tutan dizisi az onuda bitirmez.
İnşallah öyle br şey olmaz.bu sessizlik korkutuyor beni,inşallah böyle bir şey olmaz
inşallah şöyle bir haber çıksa da rahatlasakİnşallah öyle br şey olmaz.
Aga bence başrol kesinleşmediği için tanıtım geçemiyorlar. Zaten diğer oyuncularda öldü mü kaldı mı diye onlarla ilgili tanıtım yapamıyorlar. Tek çıkar yol yeni başrol oyuncusunda o da kim belli olmadı anlaşılan.inşallah şöyle bir haber çıksa da rahatlasak
sezonun son bölümlerinde orhan bıyıklı kesin dönecek havası verdiler ama adam girmeyecem diyor ne yapmaya çalışıyor bunlarAga bence başrol kesinleşmediği için tanıtım geçemiyorlar. Zaten diğer oyuncularda öldü mü kaldı mı diye onlarla ilgili tanıtım yapamıyorlar. Tek çıkar yol yeni başrol oyuncusunda o da kim belli olmadı anlaşılan.
Aynen aga orhan bıyıklı olayı çok değişik bir hal aldı.sezonun son bölümlerinde orhan bıyıklı kesin dönecek havası verdiler ama adam girmeyecem diyor ne yapmaya çalışıyor bunlar
şuanki ekipten bence kimse ayrılmaz
Sonundaresmi sayfadan açıklama
Dizimizin çekimleri daha başlamamıştır.
Eylül ayının ilk haftası Yeni Sezonumuz İlk Bölümü ( 114.Bölüm ) sizlerle olacaktır...
figüranlardan biri şöyle demiş "Akif karakterine uygun biri bulunmaz ise yüzü açılınca vücüt kabul etmedi diyerek öldü gösterecekler" dedi.Sonundabu kadar erken başlayacaklarına göre oyuncu alımları tamamlanmıştır
![]()