Ekip 1 - Nizama Adanmış Ruhlar - Dizi Yorumları

Sezon finalinden Burcu Güloğlu (Firuzan)

11027942_947523971965344_3240354226616004863_n.jpg

izleyici yorumu
Benim tahminim 113.bölümde Akif yüzünü açacak
ama biz göremeyeceğiz.
Yeni sezonun tanıtımında göreceğiz Akif'in yüzünü

bende böyle düşünüyorum sen ne diyorsun @papuleoo
Aga bende yoruma kesinlikle katılıyorum. Bakalım seneye kim gelecek umarım orhan bıyıklı olur.

Sezon sonu pastamız.

11428016_946801648704243_3034934369549571004_n.jpg

Helal olsun 113.bölümü dr bitirdik :)
Sezon finalinden Burcu Güloğlu (Firuzan)

11027942_947523971965344_3240354226616004863_n.jpg
Firuzan konusu bence seneyi de bulur.

Aga bende yoruma kesinlikle katılıyorum. Bakalım seneye kim gelecek umarım orhan bıyıklı olur.

Helal olsun 113.bölümü dr bitirdik :)

Firuzan konusu bence seneyi de bulur.
inşallah diyelim az önce carlos iyi seyirlere çıktı sanki bir şeyler anlatmaya çalıştı maske kaldırıldığında orhanın yüzünü görmek isterim falan dedi

Oh süper olur süper inşallah orhan bıyıklı geri gelir. Çok özletti kendini.
inşallah,sakaryalının konuşmaları çok ümitlendirdi beni

Nizama Adanmış Ruhlar Ekip 1- 113.Bölümün SEZON FİNALİ Bölüm Özeti
EKİP 1`İN SEZON FİNALİNDE BÜYÜK FELAKETİ KİM DURDURABİLECEK?
Sürükleyici hikayesi ve bitmeyen aksiyonu izleyicilerin ilgiyle takip ettiği Nizama Adanmış Ruhlar – Ekip 1, 113. bölümüyle üçüncü sezonunu geride bırakıyor.
Hayatını görevi uğruna her türlü fedakarlığı yapmaya adamış bir timin hikayesini konu alan dizinin heyecan dolu sezon finali bölümünde;
Tehdit altında olan Ayşegül’ü kurtarmak için harekete geçen Akif, kendini hiç beklemediği bir olayın içinde bulur. Firuzan’ı hastaneye yetiştiren Yusuf, büyük mutluluk yaşarken bu sırada kendisine verilen bir görevle istemediği bir şeyi yapmak zorunda kalır. Nevzat’ı köşeye sıkıştırmayı başaran Ekip 1 ise amansız bir takip sonucu onu ele geçirir. Operasyon artık başarıyla tamamlandı derken Nevzat’ın son oyunu Ekip 1’i felaketle sonuçlanabilecek bir olayla karşı karşıya bırakır.
Ekip 1, sezon finali bölümüyle Yarın Akşam Saat 21.00’de Samanyolu TV’de.

inşallah,sakaryalının konuşmaları çok ümitlendirdi beni

Nizama Adanmış Ruhlar Ekip 1- 113.Bölümün SEZON FİNALİ Bölüm Özeti
EKİP 1`İN SEZON FİNALİNDE BÜYÜK FELAKETİ KİM DURDURABİLECEK?
Sürükleyici hikayesi ve bitmeyen aksiyonu izleyicilerin ilgiyle takip ettiği Nizama Adanmış Ruhlar – Ekip 1, 113. bölümüyle üçüncü sezonunu geride bırakıyor.
Hayatını görevi uğruna her türlü fedakarlığı yapmaya adamış bir timin hikayesini konu alan dizinin heyecan dolu sezon finali bölümünde;
Tehdit altında olan Ayşegül’ü kurtarmak için harekete geçen Akif, kendini hiç beklemediği bir olayın içinde bulur. Firuzan’ı hastaneye yetiştiren Yusuf, büyük mutluluk yaşarken bu sırada kendisine verilen bir görevle istemediği bir şeyi yapmak zorunda kalır. Nevzat’ı köşeye sıkıştırmayı başaran Ekip 1 ise amansız bir takip sonucu onu ele geçirir. Operasyon artık başarıyla tamamlandı derken Nevzat’ın son oyunu Ekip 1’i felaketle sonuçlanabilecek bir olayla karşı karşıya bırakır.
Ekip 1, sezon finali bölümüyle Yarın Akşam Saat 21.00’de Samanyolu TV’de.
Aga bana özette pek açıklayıcı gibi gelmedi. Bakalım bölümde her şey ortaya çıkar.

Carlos belki bizlere bir şeyler ima etmeye çalışıyor da olabilir. Keşke Akif orhan bıyıklı olsa.

Aga bana özette pek açıklayıcı gibi gelmedi. Bakalım bölümde her şey ortaya çıkar.

Carlos belki bizlere bir şeyler ima etmeye çalışıyor da olabilir. Keşke Akif orhan bıyıklı olsa.
bölüm bence güzel olacak
şimdi küretv'ye atsınlar bir bakacam tekrar tam duyamadım carlosun dediklerini,bölümle ilgili de bir kaç şey söyledi

evet aga o röpörtaj
bölümü izledin mi muhteşemdi ama yusuf öldü ya çok üzgünüm
İzlemez olur muyum hiç :) tek kelime ile dehşet bölümdü. Çok beğendim. Kısa ve öz olması bence diziye daha olumlu yansıyor.

Bölüm her yönüyle on numara beş yıldızdı :) ayşegül ve yusufun ölmesi kötü oldu :( gerçi yusuf belki de ölmez tam emin olamadım. Ama ayşegül zaten çıkacağı haberleri vardı. Bölümün iyi yanı akifin ameliyatı oldu. Ayrıca yeni akifin cem uçan ( yusuf ) olmayacağı kesinleşti çünkü ayşegül yüzün çok güzel dedi. Ya orhan bıyıklı olacak ya da yeni biri olacak.

Bölümün tartışmasız en yaratıcı sahnesi son sahnedeki araba patlaması oldu. Ben olsam bomba patlatir bırakırdım ama adamlar bomba patlarken kaçan adamları göstermesi gerçekten çok iyi düşünülmüş 😱 ilk defa ters köşe oldum, mantığım kavrayamadı :( inşallah seneye orhan bıyıklı katılır ve ekip 1 kaldığı yerden devam eder.

Aga seninde yorumunu bekliyorum @Samanyolu24 :)

İzlemez olur muyum hiç :) tek kelime ile dehşet bölümdü. Çok beğendim. Kısa ve öz olması bence diziye daha olumlu yansıyor.

Bölüm her yönüyle on numara beş yıldızdı :) ayşegül ve yusufun ölmesi kötü oldu :( gerçi yusuf belki de ölmez tam emin olamadım. Ama ayşegül zaten çıkacağı haberleri vardı. Bölümün iyi yanı akifin ameliyatı oldu. Ayrıca yeni akifin cem uçan ( yusuf ) olmayacağı kesinleşti çünkü ayşegül yüzün çok güzel dedi. Ya orhan bıyıklı olacak ya da yeni biri olacak.

Bölümün tartışmasız en yaratıcı sahnesi son sahnedeki araba patlaması oldu. Ben olsam bomba patlatir bırakırdım ama adamlar bomba patlarken kaçan adamları göstermesi gerçekten çok iyi düşünülmüş 😱 ilk defa ters köşe oldum, mantığım kavrayamadı :( inşallah seneye orhan bıyıklı katılır ve ekip 1 kaldığı yerden devam eder.

Aga seninde yorumunu bekliyorum @Samanyolu24 :)
bölümü çok iyi özetlemişsin,gerçekten dehşet bölümdü
yusufa çok üzüldüm ya niye çıktı anlamadım :( kesin olarak ayrılmıştır yusuf zaten ilknurla olan sahnesi bunu gösteriyor
akifin yüzünü de görmek bir nasip olmadı koca sezon bana yeni sezonda yeni biri canlandıracak gibi geliyor
bu arada yusuf ve ayşegülün çıkmasıyla ekip baya eksildi akif seneye dönecektir ve yeni bir de bayan bulacaklardır ekibe
son sahnede araçtan uzaklaşanlar ekip 1 sanmıştım ben hemen birden geçince,şimdi tekrar izledim son sahneyi kaçanlar polislermiş ekip 1 yok ortada bakalım neler olacak
firuzan-yusuf sahneleride harikaydı bu arada

Son düzenleme:
bölümü çok iyi özetlemişsin,gerçekten dehşet bölümdü
yusufa çok üzüldüm ya niye çıktı anlamadım :( kesin olarak ayrılmıştır yusuf zaten ilknurla olan sahnesi bunu gösteriyor
akifin yüzünü de görmek bir nasip olmadı koca sezon bana yeni sezonda yeni biri canlandıracak gibi geliyor
bu arada yusuf ve ayşegülün çıkmasıyla ekip baya eksildi akif seneye dönecektir ve yeni bir de bayan bulacaklardır ekibe
son sahnede araçtan uzaklaşanlar ekip 1 sanmıştım ben hemen birden geçince,şimdi tekrar izledim son sahneyi kaçanlar polislermiş ekip 1 yok ortada bakalım neler olacak
firuzan-yusuf sahneleride harikaydı bu arada
Aga bence o kaçanlar evet polisler zaten net belli oluyor ama ekip de kaçmıştır. Dediğim gibi gerçekten çok yaratıcı düşünmüşler.

Aynen aga yusuf ve firuzan sahneleri de iyiydi. Ayrıca Yusuf çıkmayabilir.

Son sahneye bakınca sadece polisler kaçıyor ama orada ne yusuf ne de ilker var. Anlaşılan polisler onları çıkarıp ambulansla hastaneye gönderdiler ve onlarda aracın patlayacağını anlayıp oradan kaçtılar :) @Samanyolu24 aga kesin öyle olacak :)

Aga bence o kaçanlar evet polisler zaten net belli oluyor ama ekip de kaçmıştır. Dediğim gibi gerçekten çok yaratıcı düşünmüşler.

Aynen aga yusuf ve firuzan sahneleri de iyiydi. Ayrıca Yusuf çıkmayabilir.
evet ekip illa ki kaçar ordan
yusuf çıkmıştır bence eğer çıkmasaydı ilknurla öyle bir sahnesi olmazdı diye düşünüyorum

Zaten o sahne olmasa yusuf kesin çıkmaz diyecektim o sahneden dolayı şüpheyle bakıyorum. Ekip her türlü kurtulur bakalım nasıl bir senaryo yapacaklar.
yusuf kesin çıktı bence böyle bir sahneden sonra eğer kalırsa senaristler ne yaptığını bilmiyor demektir
zaten carlos iyi seyirler programında röpörtajında 1-2 kişisinin çıkacağını biliyorum diyor biri ayşegül biri de yusuf oldu

yusuf kesin çıktı bence böyle bir sahneden sonra eğer kalırsa senaristler ne yaptığını bilmiyor demektir
zaten carlos iyi seyirler programında röpörtajında 1-2 kişisinin çıkacağını biliyorum diyor biri ayşegül biri de yusuf oldu
Yusuf konusu hiç haberlere bile çıkmadı. Ama çıkmış olabilir de bakalım ne olacak. Ama şurası bir gerçek ki yeni akif yusuf olmayacak.

Reytingler her zamanki gibi düşük gelmiş. Sezon finalinde bile bunlar alınıyorsa ben hiçbir sekilde tns ye inanmıyorum. Kesin bir şeyler var, yakında ortaya çıkacaktır.