Aga yazdıktan sonra ismi aklıma geldinecip amiri mi diyorsun bence baya yakışır sen oyuncu bulma işlerinde baya iyisin hemen karakteri rolüne otutturuyorsun
Aga yazdıktan sonra ismi aklıma geldinecip amiri mi diyorsun bence baya yakışır sen oyuncu bulma işlerinde baya iyisin hemen karakteri rolüne otutturuyorsun
ben eskiden çok televizyon izleyen biri değildim tvyi açtığımdada öyle bakardım tvde ne var izlerdim isimlerine bile bakmazdım kollamayıda internetten izledim geçen seneAga yazdıktan sonra ismi aklıma geldiaga bu diziler benim küçüklüğümde izlediğim dizilerdi hemen hemen bunlarla büyüdük ondan hemen akla geliyor
sen kollamayı izlemişmiydin?
Çok şanslısın ben ilk iki sezonunu izleyemedim. Sonradan başladım zaman olsa baştan sona bir daha izlerim. Yiğit karekteri efsaneydi efsane ötesi yok. Benim için orhan bıyıklı ( yiğit ), ertuğrul şakar ( kordon celil ) çok iyi oyunculardır gerisi fos.ben eskiden çok televizyon izleyen biri değildim tvyi açtığımdada öyle bakardım tvde ne var izlerdim isimlerine bile bakmazdım kollamayıda internetten izledim geçen sene
katılıyorum ama mert kılıç (serdar)'ı unutmak olmazÇok şanslısın ben ilk iki sezonunu izleyemedim. Sonradan başladım zaman olsa baştan sona bir daha izlerim. Yiğit karekteri efsaneydi efsane ötesi yok. Benim için orhan bıyıklı ( yiğit ), ertuğrul şakar ( kordon celil ) çok iyi oyunculardır gerisi fos.
Aga mert kılıç iyi oyuncu ama benim için onlardan sonra gelir.katılıyorum ama mert kılıç (serdar)'ı unutmak olmaz
tek türkiyeyi izlemiş miydin?
Mert Kılıç benim için en başta geliyor,seninde düşüncene saygı duyarımAga mert kılıç iyi oyuncu ama benim için onlardan sonra gelir.
Tabi ki izledim agaŞivanın haydin gidik repliği hala aklımda
![]()
Aga tek türkiye çok iyiydi türünün ilk örneğiydi ve imkansızı başardı zaten o ve şefkat tepe bir yıl beraber ekrana geldi ve tek türkiye sonradan final yaptı.Mert Kılıç benim için en başta geliyor,seninde düşüncene saygı duyarım
tek türkiye,sungurlar/şefkat tepeden sonra benim en sevdiğim dizimdir
ben şefkat tepenin ilk sezonunu izlemedim daha sonra başlayınca internetten izledim bölümleri şefkat tepeye 35.bölümde başladım yanlış hatırlamıyorsam serdar ve ekibi yakalanmıştı ateşten sinelerizi söylüyordu oraya denk gelmiştim etkilendim ve daha sonra başlamıştımAga tek türkiye çok iyiydi türünün ilk örneğiydi ve imkansızı başardı zaten o ve şefkat tepe bir yıl beraber ekrana geldi ve tek türkiye sonradan final yaptı.
Şu esir alındıkları sahneden başlamışsınben şefkat tepenin ilk sezonunu izlemedim daha sonra başlayınca internetten izledim bölümleri şefkat tepeye 35.bölümde başladım yanlış hatırlamıyorsam serdar ve ekibi yakalanmıştı ateşten sinelerizi söylüyordu oraya denk gelmiştim etkilendim ve daha sonra başlamıştım
tek türkiye unutulmazdı ya keşke ramazanda şöyle tekrarlarını koysalar ama bu malum olaylardan dolayı koymazlar
evet harika bir sahneydi iyiyki o sahneyi görüp böyle muhteşem bir diziye başlamışımŞu esir alındıkları sahneden başlamışsınhatta yanlış değilsem bunları çamurlu suya katıyorlardı sonra şahin ortaya çıkıyordu.
Tek türkiyeyi artık televizyondan izlemek çok zor. Dediğin gibi onu yayınlamazlar.
Aynen aga halen izlemeyip konuşanlar var yapacak bir şey yok. İzlemeyen kaybeder biz değilevet harika bir sahneydi iyiyki o sahneyi görüp böyle muhteşem bir diziye başlamışım
çok doğru konuştun bırak onları aşk dizilerini izlesinlerAynen aga halen izlemeyip konuşanlar var yapacak bir şey yok. İzlemeyen kaybeder biz değil
çok doğru konuştun bırak onları aşk dizilerini izlesinler
yok tarih dizilerini sevmiyorumDirilişi izliyor musun?
Aga izlediğin dizilere bakarak senin tarzının bana benzediğini anlıyorumyok tarih dizilerini sevmiyorum
yazın filintaya başlayacam dirilişede bakabilirim sen beğendiğine göre bende beğenebilirim çünkü dediğin gibi tarzımız benziyorAga izlediğin dizilere bakarak senin tarzının bana benzediğini anlıyorumbence tam senlik bende 15. Bölüme kadar izledim sonradan zaman olmadığı için bıraktım eğer zamanın varsa gerçekten izle çok iyi bir dizi. Sana garanti veriyorum
kesin sıkılmazsın.
vay vay harika olmuş