Aga o yol haritası tarzındaydı bence ondan pek bir şey çıkmaz. Zaten küçük bur not defteriydi. Ayrıca akif içindekileri biliyordu.evet reisin verdiği
Aga o yol haritası tarzındaydı bence ondan pek bir şey çıkmaz. Zaten küçük bur not defteriydi. Ayrıca akif içindekileri biliyordu.evet reisin verdiği
ne vardı ki onun içindeAga o yol haritası tarzındaydı bence ondan pek bir şey çıkmaz. Zaten küçük bur not defteriydi. Ayrıca akif içindekileri biliyordu.
Aga reis bundan sonra yapacaklarınız yazıyor dedi, akif de bunu destekledi. Bence ordan bir şey çıkmaz gibi duruyor.ne vardı ki onun içinde
bence sezon finalinde bir şeyler çıkabilir ondan
bölümün hakkettiğin çok altında ama sezon ortalamasına göre fena değil bence geçen haftaya göre artmışızReytingler beklediğim gibi gelmemiş![]()
Pek umudum yok ama umarım geçeriz.bölümün hakkettiğin çok altında ama sezon ortalamasına göre fena değil bence geçen haftaya göre artmışız
sezon finalinde 2 yi geçsek iyi olur
İrem iyi kız ama babası ve ilker konusunda kesin bir bilgisi olmadığı için arada kalıyor. Bence bu bölüm ilkeri vurabilir.
artık nevzat ateş ölmeli bence,galiba kolundan vuracakmış diye duydum ilkeriİrem iyi kız ama babası ve ilker konusunda kesin bir bilgisi olmadığı için arada kalıyor. Bence bu bölüm ilkeri vurabilir.
Koldan vuruyorsa sorun yokartık nevzat ateş ölmeli bence,galiba kolundan vuracakmış diye duydum ilkeri
Güzel bir sezon finali bekliyorumsezon finali fragmanı ya bugün ya yarın çıkacaktır ama büyük ihtimalle yarın çıkar gibi
dediğin gibi pek bir şey anlaşılmıyor,akif bir şeyler yapmış olmalı ki ikizlerden biri sinirli bir şekilde ayşegülü vuruyor
Aynen aga bende ikizlerden birinin dışarı çıkıp sonra tekrardan girip ayşegüle sıkmasını anlayamadım dediğin gibi kesin akif bir şey yapmıştır.dediğin gibi pek bir şey anlaşılmıyor,akif bir şeyler yapmış olmalı ki ikizlerden biri sinirli bir şekilde ayşegülü vuruyor
yine aksiyon dolu bir bölüm olacaktır
bu bölüm galiba saat 9 da özetli yayınlanacak çünkü iki dünya arasında sezon finali yapıyor bugün
dönmeyecem diyor ama şöyle bir sezon arasında orhan bıyıklıyı ikna etselerAynen aga bende ikizlerden birinin dışarı çıkıp sonra tekrardan girip ayşegüle sıkmasını anlayamadım dediğin gibi kesin akif bir şey yapmıştır.
Ayrıca akifin yüzü tahmin ettiğimiz gibi daha açılmadı![]()
Orhan Bıyıklı gelse süperdönmeyecem diyor ama şöyle bir sezon arasında orhan bıyıklıyı ikna etseler
senaristler orhan bıyıklıyı getirme havası yarattı dizide resimleri falan gösterildi,artık gelmesse izleyiciler büyük tepki verir benceOrhan Bıyıklı gelse süperhem diziye etkisi olur hem seveni çok. Umarım ikna ederler.
Aga bir yerde fotoğraf görmüştüm yeni fotoğraflar arasında o da vardı ama başka adamlar vardı yanında. Bilmiyorum belki eskide olabilir ama bu hafta yayınlanacak bölümün resimleri arasındaydı.senaristler orhan bıyıklıyı getirme havası yarattı dizide resimleri falan gösterildi,artık gelmesse izleyiciler büyük tepki verir bence
[HASHTAG]#ekip1sezonfinali[/HASHTAG]