izlersen beğenirsin galiba seninde aksiyon dizileri dikkatini çekiyorMilat dizisini millet çok övüyor ama daha izleyemedim.
dizinin tek eksiği bence mit dizisinde aşk olmamalı
izlersen beğenirsin galiba seninde aksiyon dizileri dikkatini çekiyorMilat dizisini millet çok övüyor ama daha izleyemedim.
Aynen aga aksiyon dizileri ilgi alanımdırizlersen beğenirsin galiba seninde aksiyon dizileri dikkatini çekiyor
dizinin tek eksiği bence mit dizisinde aşk olmamalı
evet bu da mit dizisi ama kızılelmaya göre aksiyonu çok daha fazla izlemeni tavsiye ederimAynen aga aksiyon dizileri ilgi alanımdırBen daha önce kızılelma yı izledim o da mitti bu da öyle mi yoksa?
Kpss bitsin inşallah başlarımevet bu da mit dizisi ama kızılelmaya göre aksiyonu çok daha fazla izlemeni tavsiye ederim
gerçekten öyle şu sondaki 2li kim acaba çok merak ettim
O ikiliyi bende anlamadımgerçekten öyle şu sondaki 2li kim acaba çok merak ettim
diğer bölümlere göre daha değişik bir bölüm izleyeceğimiz kesinO ikiliyi bende anlamadımama kesin kötü rolde oynarlar ama akif reis yine coşturuyor
![]()
set arkasında baya bir eğleniyorlar anlaşılan
Cem uçan hollywood filminde oynayacakmışset arkasında baya bir eğleniyorlar anlaşılan![]()
evet,daha tam olarak detayları belli olmamış ama hakediyor gerçekten müthiş bir oyuncuCem uçan hollywood filminde oynayacakmışhen de müslüman komutan rolünde.