Aga ben ilk sezonu o kadar izlemedim arada bakıyordum. Onun için tanımadım. Ama bir çaycı vardı o iyiydi.Ekip 1'de ilk sezon komik biri vardı zaten yakışıyordu diziye ama çıkmıştı bakalım yine öyle biri girerse renk katar diziye
Aga ben ilk sezonu o kadar izlemedim arada bakıyordum. Onun için tanımadım. Ama bir çaycı vardı o iyiydi.Ekip 1'de ilk sezon komik biri vardı zaten yakışıyordu diziye ama çıkmıştı bakalım yine öyle biri girerse renk katar diziye
O işte aga ama şeklini şemalini unuttumAga ben ilk sezonu o kadar izlemedim arada bakıyordum. Onun için tanımadım. Ama bir çaycı vardı o iyiydi.
O işte aga ama şeklini şemalini unuttum![]()
Aynen aga fragman ve özet aynı olmasına rağmen bölüm süper olacak.Aga özet bu seferlik benden olsunTahmin ettiğimiz gibi ozette fragman dan farklı bisey yok ama aga bolumun harika olacagi acik ve net
Reis, tuzağa düşürülen Ekip 1’i Neşet’in elinden kurtaracak lideri bulur. Reis’in düşündüğü lider Ekip 1’i bu cehennemden kurtaracak olan Yusuf’tur. Ancak Yusuf’u ikna etmek hiç kolay olmaz. Kendisi hem hasta çocuğu hem de ailesiyle ilgilenmek zorundadır. Bu sırada Neşet, ele geçirdiği Ekip 1 için inanılmaz bir oyun hazırlayarak Sebo’nun hayatını Balta’ya, Ayşegül’ün hayatını da İlker’in Sakaryalı’yı vurmasına bağlar. Ekip kendi arkadaşlarını vurmak zorunda bırakılırken onları bu durumdan kurtarmayı planlayan Reis, farklı bir tuzağın içinde bulur kendini.
@kvp-medya
İnşallah ama aga benim umudum yok maalesefAynen aga fragman ve özet aynı olmasına rağmen bölüm süper olacak.Ağa kanal yarin kanal insallah 90 dk reklamsiz gider yukselmemiz için bu da önemli bence
Samanyolu bu sene izlediğim dizilerinin hepsinin reklam düzeni maksimum 1 saat sonra reklamİnşallah ama aga benim umudum yok maalesefBenimde ağa
gecen sezon ne güzel 90 dk reklamsiz gidiyordu
Aga 90 dakika reklamsız giderse reytingler ciddi şekilde artar.Samanyolu bu sene izlediğim dizilerinin hepsinin reklam düzeni maksimum 1 saat sonra reklamAğa 1 saat olsa yine iyi 45 dakikada giriyor neyse bundan sonra bari artik 90 gitsin
Aga ne yapmaya çalışıyorlar başka gün olsa anlarım da bu gün maç sonra niye reyting almadık diye ağlar yapımcılar.Yapımcı Mehmet Akyol bu akşam bölümün 23.30'a kadar süreceğini söylemiş, bu akşam Ekip 1'e doyacağız merakla bekliyoruz akşamı![]()
Aga uzun olması daha iyi niye öyle dedin,bence maçtan da pek etkilenmeyiz bu akşamAga ne yapmaya çalışıyorlar başka gün olsa anlarım da bu gün maç sonra niye reyting almadık diye ağlar yapımcılar.
Yok aga etkilenir bence sonuçta diziyi izleyen çoğu insan prestij maçı bile olsa maçı izler. Zaten bölüm çok iyi fragmandan belli oluyor erken bitse reytingler yükselecek.Aga uzun olması daha iyi niye öyle dedin,bence maçtan da pek etkilenmeyiz bu akşam
Aga ya bırak uzun olsun,reytinglerin yükselmesiyle dediğinin hiç bir alakası yok benceYok aga etkilenir bence sonuçta diziyi izleyen çoğu insan prestij maçı bile olsa maçı izler. Zaten bölüm çok iyi fragmandan belli oluyor erken bitse reytingler yükselecek.
İnşallah senin dediğin olur ama ben umutlu değilim maçtan dolayı düşeceğizAga ya bırak uzun olsun,reytinglerin yükselmesiyle dediğinin hiç bir alakası yok bence
Geçen 3 hafta önce maç olduğunda 2.30 reytingten 2.05'e düşmüştük ki o bölüm de aksiyon azdı.Bu bölüm bence reytingler artacak maç olması bence bizim için avantaj,dün 90 dk reklamsız gidelim demiştim aga ama bu akşam olmaz gibi 21.45'e kadar yani maça kadar yine reklamsız gidecektir.2.reklamıda 22.45'te verir her zaman olduğu gibi