Sungurlar başlamadan izlemeye çalışırım. Zaten 83.bölümün sonu güzeldi sabolara bomba atmışlardı büyük ihtimal bir şey olmamıştır ama yinede merak ettim.Aga izle yakın bir zamanda harika bir bölümdü 85'e yetiş
Aga bir şey olmadı ama sıkıştılar makinalı araç geldi falan bir eve girdilerSungurlar başlamadan izlemeye çalışırım. Zaten 83.bölümün sonu güzeldi sabolara bomba atmışlardı büyük ihtimal bir şey olmamıştır ama yinede merak ettim.
aga daha önce bir çok dizide oynamış klasik samanyolu dizilerinin adamı ama baya hayranı var etkisi olur diziyeİndiriyorum birazdan izlerim. @kvp-medya şu cem uçan kim ben tanıyamadım.
olur aga bence ama bu hafta mı katılacak 86da mı girecek onu bilmiyorum kimsenin bilgisi yok@kvp-medya ben o dizileri izlemedim onun için tanıyamadım. Umarım etkisi olur diziye.
Aga indirip izledim güzel bölümdü. Son sahnede büyük ihtimal yılmaz ordan geçen birini rehin alıp kurtulur.@papuleoo indir mi aga bölümü ? izliyor musun
İnşallah aga yükselir. Ama akif yerine acilen başrol gerekiyor diziye bu çok belli oluyor.olur aga bence ama bu hafta mı katılacak 86da mı girecek onu bilmiyorum kimsenin bilgisi yok
ben bu hafta reytinglerde baya bir artış bekliyorum fragmanda vandetta maskesi falan insanların dikkatini çekebilir
aga fragmanı izledin mi orda ki akif gibi duruyor tahminimce o dönüyor birde cem uçan giriyor o boşluk kapanırİnşallah aga yükselir. Ama akif yerine acilen başrol gerekiyor diziye bu çok belli oluyor.
Bence de o akif ama orhan bey mi yada başka birimi onu bilmiyorum. İnşallah orhan bey olur diziye çok yakışıyor.aga fragmanı izledin mi orda ki akif gibi duruyor tahminimce o dönüyor birde cem uçan giriyor o boşluk kapanır
yok orhan bıyıklı değil aga twitterından yazmışBence de o akif ama orhan bey mi yada başka birimi onu bilmiyorum. İnşallah orhan bey olur diziye çok yakışıyor.
Keşke o olsa şimdi gel başkasını bul. Bari iyi birini bulsalar.yok orhan bıyıklı değil aga twitterından yazmış