Ekip 1 - Nizama Adanmış Ruhlar - Dizi Yorumları

Sungurlar başlamadan izlemeye çalışırım. Zaten 83.bölümün sonu güzeldi sabolara bomba atmışlardı büyük ihtimal bir şey olmamıştır ama yinede merak ettim.
Aga bir şey olmadı ama sıkıştılar makinalı araç geldi falan bir eve girdiler

İndiriyorum birazdan izlerim. @kvp-medya şu cem uçan kim ben tanıyamadım.
aga daha önce bir çok dizide oynamış klasik samanyolu dizilerinin adamı ama baya hayranı var etkisi olur diziye

oynadığı bazı diziler hıyanet sarmalı,osmanlıda derin,devlet kurt kanunu,bir zamanlar osmanlı,acayip hikayeler

@kvp-medya ben o dizileri izlemedim onun için tanıyamadım. Umarım etkisi olur diziye.
olur aga bence ama bu hafta mı katılacak 86da mı girecek onu bilmiyorum kimsenin bilgisi yok

ben bu hafta reytinglerde baya bir artış bekliyorum fragmanda vandetta maskesi falan insanların dikkatini çekebilir

olur aga bence ama bu hafta mı katılacak 86da mı girecek onu bilmiyorum kimsenin bilgisi yok

ben bu hafta reytinglerde baya bir artış bekliyorum fragmanda vandetta maskesi falan insanların dikkatini çekebilir
İnşallah aga yükselir. Ama akif yerine acilen başrol gerekiyor diziye bu çok belli oluyor.

Bölüm yorumum
Bölüm her zaman ki gibi süper hazırlanmış
özellikle maskeli (akif) sahnesi çok iyiydi o yürürken yaprakların yerde ki hareketi süper olmuştu. Sakaryalı bu bölüm kitapsızdan çok çekti ama olsun bir ara o da dayak atıyordu. Son sahnede ekibi kurtaracak akif abi gibi biri yok mu dediğinde reisin yüzüne baktım akif diyecek sandım yusuf dedi
herhalde diziye yeni giren oyuncu olmalı. Anlaşılan reisin de akiften haberi yok. @kvp-medya