Aga bende yoruma kesinlikle katılıyorum. Bakalım seneye kim gelecek umarım orhan bıyıklı olur.izleyici yorumu
Benim tahminim 113.bölümde Akif yüzünü açacak
ama biz göremeyeceğiz.
Yeni sezonun tanıtımında göreceğiz Akif'in yüzünü
bende böyle düşünüyorum sen ne diyorsun @papuleoo
Sezon sonu pastamız.
Firuzan konusu bence seneyi de bulur.Sezon finalinden Burcu Güloğlu (Firuzan)
inşallah diyelim az önce carlos iyi seyirlere çıktı sanki bir şeyler anlatmaya çalıştı maske kaldırıldığında orhanın yüzünü görmek isterim falan dediAga bende yoruma kesinlikle katılıyorum. Bakalım seneye kim gelecek umarım orhan bıyıklı olur.
Helal olsun 113.bölümü dr bitirdik
Firuzan konusu bence seneyi de bulur.
Oh süper olur süper inşallah orhan bıyıklı geri gelir. Çok özletti kendini.inşallah diyelim az önce carlos iyi seyirlere çıktı sanki bir şeyler anlatmaya çalıştı maske kaldırıldığında orhanın yüzünü görmek isterim falan dedi
inşallah,sakaryalının konuşmaları çok ümitlendirdi beniOh süper olur süper inşallah orhan bıyıklı geri gelir. Çok özletti kendini.
Aga bana özette pek açıklayıcı gibi gelmedi. Bakalım bölümde her şey ortaya çıkar.inşallah,sakaryalının konuşmaları çok ümitlendirdi beni
Nizama Adanmış Ruhlar Ekip 1- 113.Bölümün SEZON FİNALİ Bölüm Özeti
EKİP 1`İN SEZON FİNALİNDE BÜYÜK FELAKETİ KİM DURDURABİLECEK?
Sürükleyici hikayesi ve bitmeyen aksiyonu izleyicilerin ilgiyle takip ettiği Nizama Adanmış Ruhlar – Ekip 1, 113. bölümüyle üçüncü sezonunu geride bırakıyor.
Hayatını görevi uğruna her türlü fedakarlığı yapmaya adamış bir timin hikayesini konu alan dizinin heyecan dolu sezon finali bölümünde;
Tehdit altında olan Ayşegül’ü kurtarmak için harekete geçen Akif, kendini hiç beklemediği bir olayın içinde bulur. Firuzan’ı hastaneye yetiştiren Yusuf, büyük mutluluk yaşarken bu sırada kendisine verilen bir görevle istemediği bir şeyi yapmak zorunda kalır. Nevzat’ı köşeye sıkıştırmayı başaran Ekip 1 ise amansız bir takip sonucu onu ele geçirir. Operasyon artık başarıyla tamamlandı derken Nevzat’ın son oyunu Ekip 1’i felaketle sonuçlanabilecek bir olayla karşı karşıya bırakır.
Ekip 1, sezon finali bölümüyle Yarın Akşam Saat 21.00’de Samanyolu TV’de.
bölüm bence güzel olacakAga bana özette pek açıklayıcı gibi gelmedi. Bakalım bölümde her şey ortaya çıkar.
Carlos belki bizlere bir şeyler ima etmeye çalışıyor da olabilir. Keşke Akif orhan bıyıklı olsa.
Sana zahmet olacak ama olursa bir haber paylaşırsın artıkbölüm bence güzel olacak
şimdi küretv'ye atsınlar bir bakacam tekrar tam duyamadım carlosun dediklerini,bölümle ilgili de bir kaç şey söyledi
tamam paylaşırım tabiki,henüz atmadılar küreyeSana zahmet olacak ama olursa bir haber paylaşırsın artık
evet aga o röpörtaj
İzlemez olur muyum hiçevet aga o röpörtaj
bölümü izledin mi muhteşemdi ama yusuf öldü ya çok üzgünüm
bölümü çok iyi özetlemişsin,gerçekten dehşet bölümdüİzlemez olur muyum hiçtek kelime ile dehşet bölümdü. Çok beğendim. Kısa ve öz olması bence diziye daha olumlu yansıyor.
Bölüm her yönüyle on numara beş yıldızdıayşegül ve yusufun ölmesi kötü oldugerçi yusuf belki de ölmez tam emin olamadım. Ama ayşegül zaten çıkacağı haberleri vardı. Bölümün iyi yanı akifin ameliyatı oldu. Ayrıca yeni akifin cem uçan ( yusuf ) olmayacağı kesinleşti çünkü ayşegül yüzün çok güzel dedi. Ya orhan bıyıklı olacak ya da yeni biri olacak.
Bölümün tartışmasız en yaratıcı sahnesi son sahnedeki araba patlaması oldu. Ben olsam bomba patlatir bırakırdım ama adamlar bomba patlarken kaçan adamları göstermesi gerçekten çok iyi düşünülmüş 😱 ilk defa ters köşe oldum, mantığım kavrayamadıinşallah seneye orhan bıyıklı katılır ve ekip 1 kaldığı yerden devam eder.
Aga seninde yorumunu bekliyorum @Samanyolu24
Aga bence o kaçanlar evet polisler zaten net belli oluyor ama ekip de kaçmıştır. Dediğim gibi gerçekten çok yaratıcı düşünmüşler.bölümü çok iyi özetlemişsin,gerçekten dehşet bölümdü
yusufa çok üzüldüm ya niye çıktı anlamadımkesin olarak ayrılmıştır yusuf zaten ilknurla olan sahnesi bunu gösteriyor
akifin yüzünü de görmek bir nasip olmadı koca sezon bana yeni sezonda yeni biri canlandıracak gibi geliyor
bu arada yusuf ve ayşegülün çıkmasıyla ekip baya eksildi akif seneye dönecektir ve yeni bir de bayan bulacaklardır ekibe
son sahnede araçtan uzaklaşanlar ekip 1 sanmıştım ben hemen birden geçince,şimdi tekrar izledim son sahneyi kaçanlar polislermiş ekip 1 yok ortada bakalım neler olacak
firuzan-yusuf sahneleride harikaydı bu arada
evet ekip illa ki kaçar ordanAga bence o kaçanlar evet polisler zaten net belli oluyor ama ekip de kaçmıştır. Dediğim gibi gerçekten çok yaratıcı düşünmüşler.
Aynen aga yusuf ve firuzan sahneleri de iyiydi. Ayrıca Yusuf çıkmayabilir.
Zaten o sahne olmasa yusuf kesin çıkmaz diyecektim o sahneden dolayı şüpheyle bakıyorum. Ekip her türlü kurtulur bakalım nasıl bir senaryo yapacaklar.evet ekip illa ki kaçar ordan
yusuf çıkmıştır bence eğer çıkmasaydı ilknurla öyle bir sahnesi olmazdı diye düşünüyorum
yusuf kesin çıktı bence böyle bir sahneden sonra eğer kalırsa senaristler ne yaptığını bilmiyor demektirZaten o sahne olmasa yusuf kesin çıkmaz diyecektim o sahneden dolayı şüpheyle bakıyorum. Ekip her türlü kurtulur bakalım nasıl bir senaryo yapacaklar.
Yusuf konusu hiç haberlere bile çıkmadı. Ama çıkmış olabilir de bakalım ne olacak. Ama şurası bir gerçek ki yeni akif yusuf olmayacak.yusuf kesin çıktı bence böyle bir sahneden sonra eğer kalırsa senaristler ne yaptığını bilmiyor demektir
zaten carlos iyi seyirler programında röpörtajında 1-2 kişisinin çıkacağını biliyorum diyor biri ayşegül biri de yusuf oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?