Ekip 1 - Nizama Adanmış Ruhlar - Dizi Yorumları

ne vardı ki onun içinde
bence sezon finalinde bir şeyler çıkabilir ondan
Aga reis bundan sonra yapacaklarınız yazıyor dedi, akif de bunu destekledi. Bence ordan bir şey çıkmaz gibi duruyor.

Büyük ihtimalle sezon finalinde akif ve ikizlerin karşılaşması ile bitecek ve seneye ikizlerle devam edecek. İlker de vurulabilir.

sezon finali fragmanı ya bugün ya yarın çıkacaktır ama büyük ihtimalle yarın çıkar gibi

[HASHTAG]#ekip1sezonfinali[/HASHTAG]
[HASHTAG]#set[/HASHTAG]

Fragmandan pek bir şey anlaşılmıyor ama ayşegül öldü gibi

@Samanyolu24
dediğin gibi pek bir şey anlaşılmıyor,akif bir şeyler yapmış olmalı ki ikizlerden biri sinirli bir şekilde ayşegülü vuruyor
yine aksiyon dolu bir bölüm olacaktır
bu bölüm galiba saat 9 da özetli yayınlanacak çünkü iki dünya arasında sezon finali yapıyor bugün

Aynen aga bende ikizlerden birinin dışarı çıkıp sonra tekrardan girip ayşegüle sıkmasını anlayamadım dediğin gibi kesin akif bir şey yapmıştır.

Ayrıca akifin yüzü tahmin ettiğimiz gibi daha açılmadı

dönmeyecem diyor ama şöyle bir sezon arasında orhan bıyıklıyı ikna etseler

Orhan Bıyıklı gelse süper
hem diziye etkisi olur hem seveni çok. Umarım ikna ederler.
senaristler orhan bıyıklıyı getirme havası yarattı dizide resimleri falan gösterildi,artık gelmesse izleyiciler büyük tepki verir bence

senaristler orhan bıyıklıyı getirme havası yarattı dizide resimleri falan gösterildi,artık gelmesse izleyiciler büyük tepki verir bence
Aga bir yerde fotoğraf görmüştüm yeni fotoğraflar arasında o da vardı ama başka adamlar vardı yanında. Bilmiyorum belki eskide olabilir ama bu hafta yayınlanacak bölümün resimleri arasındaydı.