Ekip 1 - Nizama Adanmış Ruhlar - Dizi Yorumları

olmaz öyle bir şey aga ben bir yerde görmüştüm de hatırlamıyorum nerde gördüğümü yılmaz ölüp yılmazın yüzü akife geçecekmiş diyordu biri
Yok daha neler aga abartmasinlar o kadar da. Yılmaz kötü rolde gelmeseydi belki ama hem artık millet alışmaz ona hemde saçma olur.

Takip etmiyorum. Orda da mı oynuyor 😱
evet oynuyor aga ben ilk bölüme biraz bakmıştım,ama çıkacağını düşünmüyorum ekip1'den tüyoda reisinde öleceğini yazmışlar ama o da ölmez zaten tekrar balıkçılığa döndü orda devam edecektir ayrıca akif için yeni bir karakter girer diziye onuda görmemiz 100.bölümü falan bulur diye düşünüyorum tanıdık birinin girmesi dizi adına çok iyi olacaktır

Akif için gönlünden biri geçiyor mu aga?

Akif için gönlünden biri geçiyor mu aga?
yok aga şuan için düşündüğüm biri yok ama klasik samanyolu dizilerinde oynayan biri gelir diye düşünüyorum ben,sen ne düşünüyorsun

bu konuyu yarın tartışırız aga ben çıkıyorum sınavlarım var çalışmam lazım biraz

Benim de bir fikrim yok aga. Allah zihin açıklığı versin yarın devam ederiz

aga Carlos cikar mi ne düşünüyorsun

Bölüm çok iyiydi ben.çok beğendim
ancak senaryo kısmında sıkıntı var şu yılmazı artık deşifre etsinler bi zahmet adam ilkerle konuştu ve tuzağa gönderdi, 100 kiloluk neşeti maskeli sandılar
onu da geçtim artık şu ilkere de biraz iyi rol verinde adam kendini göstersin hep aynı rol olmuyor. Carlos ta bölüm genelinde pek göstermediler bence onada bir şey olmaz. Ayrıca neşetin tekrardan korkması hiç iyi olmadı. Birde dikkat ettiysen aga şu binbaşı vuruldu sonra vurulmamis gösterdiler ve nasıl oldu anlatmadilar bunlara biraz dikkat etseler süper olur. Neyse birazda bölümün olumlu yönlerine değineyim bölümde çatışma sahneleri çok iyiydi özellikle son sahneler süperdi, akifin ortaya çıkması beni benden aldı ancak yaralandı
olsun bir şey olmaz. Yusufun ekip ile ilgili durumlar da kısmen arka planda kalması güzel ve hoş olmuş. @kvp-medya

aga dediklerine tamamen katılıyorum carlosu bölümün başında 10 dakika gösterdiler bir daha carlosu görmedik bende çıkacağını sanmıyorum reyting oyunu olabilir o konuşmalar zaten dikkat ettiysen çıksaydı oyunculuk hayatında başarılar falan derdi çıkmayacağı belli,zaten bölümde tekrar hayata döndürüldü...aynen aga binbaşı vurulduktan sonra bir daha nasıl dirildi selim ile birlikte nasıl bir plan kurdular onu anlatmaları lazımdı...bölüm harikaydı son 2 bölümdür tam istediğim şekilde ilerliyor,arkadaşları nerde tuzakta akif orda...neşetide ekip kurtaracaktır,yılmaz disk sayesinde ya da yusufun kızı ilknurun çektiği fotoğraflarla artık deşifre olur diye düşünüyorum gelecek bölümü merakla bekliyorum

Akifte vuruldu aga
artık bir iki hafta ortaya çıkmaz ancak ilker artık biraz suphelenir durumdan zaten akifin ağaçta kanı vardı alsın incelesin

Akifte vuruldu aga
artık bir iki hafta ortaya çıkmaz ancak ilker artık biraz suphelenir durumdan zaten akifin ağaçta kanı vardı alsın incelesin
belli olmaz aga çıkabilir ben bu bölümde bile gözükmez diye düşünüyordum gözüktü,o kadar derine inmezler bence