neşeti vururlar mı aga ne diyorsun,neşet ölmez inşallah yakışıyor diziyeKurtulur aga kesin![]()
neşeti vururlar mı aga ne diyorsun,neşet ölmez inşallah yakışıyor diziyeKurtulur aga kesin![]()
Aga bu bölüme kadar neşet ayrılsa ne dersin deseydin hemen evet derdim ama neşetin bu bölümdeki rolü çok hoşuma gitti eğer böyle olursa kesinlikle kalsın özellikle kitapsizın intikamı için kızması beni benden aldı. Ancak senaryodan anladığım kadarıyla yakında o da yolcu gibineşeti vururlar mı aga ne diyorsun,neşet ölmez inşallah yakışıyor diziye
evet aga neşetin ekipten korkup kaçması değil daha fazla üstlerine gitmesi lazım dünkü bölümde olduğu gibiAga bu bölüme kadar neşet ayrılsa ne dersin deseydin hemen evet derdim ama neşetin bu bölümdeki rolü çok hoşuma gitti eğer böyle olursa kesinlikle kalsın özellikle kitapsizın intikamı için kızması beni benden aldı. Ancak senaryodan anladığım kadarıyla yakında o da yolcu gibi![]()
Nesetin yanına başka bir eleman verecekler kitapsız gibi komik olmasın onun gibi bölümler süper olur.evet aga neşetin ekipten korkup kaçması değil daha fazla üstlerine gitmesi lazım dünkü bölümde olduğu gibi
fragman fena değil ama biz diziyi izleyenler için yetersiz,diziyi izlemeyenleri diziye çekebilir ama bizim için bir fragman daha lazımFragman hiç olmamışikinci fragman çıkar yakında umarım fragmanda akif yine olur.
Büyük ihtimalle bir fragman daha çıkar.fragman fena değil ama biz diziyi izleyenler için yetersiz,diziyi izlemeyenleri diziye çekebilir ama bizim için bir fragman daha lazım
bende öyle düşünüyorum agaBüyük ihtimalle bir fragman daha çıkar.
aga çoğu mantıklı gibi duruyor ama cem uçan ben kimsenin yerine gelmeyeceğim demişti ? bence yeni akif gelirAga bunu stv fanlari sitesinde buldum bana mantıklı geldi. @kvp-medya
Size biraz tuyo iyi okumalar
Akifi kurtaran Suzan dir , Suzan bir feci olay sonrasi Erenlere siginmistir ve onlarin ajani olmustur gorevi ise henus net degil ancak , kar maskelinin ve Nesetin planini bilir ve Akifi uyarmaya gider ama gec kalir ,bomba patlar Akifi son anda cikarir ama yuzu yanar ,sonra Akifi Erenlerin yanina goturur ve Erenler Akife yeni gorev verir o da dusmanin icine sizan bir ajan gorevidir ve Suzan la Erenlere calisir ,Maskesi de gizemlidir ve Erenlerin simbolu vardir maskede ,bi yeni bilgi daha Akif maskesini bir kere daha denistircek ancak bu sefer cok acayip bir maske takacaktir , Reis Akifin yasadigini ileri bolumlerde orenecek suanda bilmiyor orendikten sonra ise Aysegule ve otekilere hic bir shey soylemeyecektir
Yusuf ileri bolumlerde gizemli biri tarafindan vurulacaktir nasil mi ? kizini kacirirlar Yusufu tehtit edip bir bos binaya cairacaktir yalniz gelen Yusuf kizini kurtarmak icin silahini birakacaktir necin derseniz kizda c4 bomba bagli olacaktir ve silahini birakmassa kiz havaya ucacaktir ve Yusuf karnindan iki kursun yer ,ekip 1 gec kalsalarda yetisirler ve Aysegul kucuk kizi kurtarir ama Yusuf vefat eder ,Akif - Yusufun cenazesinde kendini belli eder ve ekip ozaman onun olmedigini orenir - Akif kesin Orhan Biyikli degildir haberiniz ola , Reiste diziden ayrilacaktir Yusufun cenazesinde biri onun arabasina bomba koyarken bomba patlar ve Reis sehit olur . Diziye ileriki bolumlerde yeni karakterler katilacaktir ,Yilmaz Erenlerin adami degildir ama daha iyi - kotu olacagi belli degildir , Neseti Akif vuracaktir ama Neset olmeyecektir .
Setten bukadarini ogrenebildim ,saygilar !
Aga ayrıca yusuf vurulur ise bence yusuf yüzünü akife verecekler bu sayede hem akif hem yusuf dizide kalacak sen ne dersin.
Aga ikna ederler belki yada senin dediğin gibi belki yeni akif gelir umarım iyi birini seçerler. Yılmaz hain olmayabilir kafamı çok karıştırdı adam o kadar adamı şehit etti bence haindir.aga çoğu mantıklı gibi duruyor ama cem uçan ben kimsenin yerine gelmeyeceğim demişti ? bence yeni akif gelir
aga iyi de olabilir samanyolufanları'nda baya konuşuyorlar bu durumuAga ikna ederler belki yada senin dediğin gibi belki yeni akif gelir umarım iyi birini seçerler. Yılmaz hain olmayabilir kafamı çok karıştırdı adam o kadar adamı şehit etti bence haindir.
Aga yapma bunu nasıl olabilir?aga iyi de olabilir samanyolufanları'nda baya konuşuyorlar bu durumu
aga olabilir bence sete giden eğer doğru söylüyorsa o bile belli değil demişAga yapma bunu nasıl olabilir?
Aga senarist istese olur ama bu seyirciyle dalga geçmeye benzer. O kadar askeri ekibi şehit et, suçsuz insanları öldür valla aga bu bana saçma gelir umarım senarist öyle bir şey yapmaz.aga olabilir bence sete giden eğer doğru söylüyorsa o bile belli değil demiş
olmaz öyle bir şey aga ben bir yerde görmüştüm de hatırlamıyorum nerde gördüğümü yılmaz ölüp yılmazın yüzü akife geçecekmiş diyordu biriAga senarist istese olur ama bu seyirciyle dalga geçmeye benzer. O kadar askeri ekibi şehit et, suçsuz insanları öldür valla aga bu bana saçma gelir umarım senarist öyle bir şey yapmaz.