Ekip 1 - Nizama Adanmış Ruhlar - Dizi Yorumları

Ekip 1 89.bölüm fragmanı @kvp-medya

Ağa 2.fragman cikti onu eklermisin ben teledondayim da bu fragman çok kotuydu acikcasi 2.fragmanin cikmasi iyi oldu guzel bir bolum geliyor Carlos kendi aranmis

Ekip 1 89.bölüm 2.fragmanı

Aga ekledim
ikinci fragman daha detaylı olmuş. Ama halen akifle ilgili bir şey yok maalesef
@kvp-medya

Bölüm yine beklentilerimin altındaydı geçen haftaki bölümün ardından bu bölüm hiç olmadı yazık yani bölümler zaten kısa sürüyor..Geçen sezonun tadını alamıyorum kitapsız işi iyice cıvıklaşmıştı neyseki haftaya ölüyormuş inşallah toparlar diziyi yoksa reytingler ortada 2.05 nedir ya ?

Aga yusuf diziye çok iyi geldi yeter ki akifle karşılaştırılmasın. Kitapsizin ayrılması çok iyi olmuş dizi moloton ilerliyordu bu sayede yeni yüzler gelir kötü olan reytingler artar.

Aga yusuf diziye çok iyi geldi yeter ki akifle karşılaştırılmasın. Kitapsizin ayrılması çok iyi olmuş dizi moloton ilerliyordu bu sayede yeni yüzler gelir kötü olan reytingler artar.
Aga senaristler değişmiş bilgin var mı ? NOKTA grubu gelmiş ama gelmez olaymış böyle giderse dizi daha da kan kaybedecek..Yusuf dediğin gibi çok iyi geldi diziye ama bir tek onla yürümez ki

Aga senaristler değişmiş bilgin var mı ? NOKTA grubu gelmiş ama gelmez olaymış böyle giderse dizi daha da kan kaybedecek..Yusuf dediğin gibi çok iyi geldi diziye ama bir tek onla yürümez ki
Aga ben genelde dizi ile ilgileniyorum arka planda kim var yok hiç bilmiyorum
ne zaman değişmiş peki?

Son 3 bölümü NOKTA yazdı aga
Valla aga ne yalan söyliyeyim tam benim istediğim tarz olmuş
bende dizide büyük bir değişiklik istiyordum ve bunu yapmışlar ama önemli olan gidenlerin yerine gelenler nasıl olacak o önemli bunu başarabilseler dizi çok iyi reytingler alacaktır.

Aga ben diziden zevk almadıktan sonra ne yapayım reytingleri