@Yiğitt'e duyurulur.Hani nerede?bu arada şöyle erkek fotolari paylaşmayın ya.kıskançlık krizlerine giriyorum😡.boyle cildim falan kabariyor.isilik oluyom
@Yiğitt'e duyurulur.Hani nerede?bu arada şöyle erkek fotolari paylaşmayın ya.kıskançlık krizlerine giriyorum😡.boyle cildim falan kabariyor.isilik oluyom
Hani nerede?bu arada şöyle erkek fotolari paylaşmayın ya.kıskançlık krizlerine giriyorum😡[emoji14]ala:.boyle cildim falan kabariyor.isilik oluyom
Ne anlamda bu?Hani nerede?bu arada şöyle erkek fotolari paylaşmayın ya.kıskançlık krizlerine giriyorum😡.boyle cildim falan kabariyor.isilik oluyom
Kesin yalandır benden demesi böyle çok var kanmayın.
Bu kız. Ama şu anda pp resmini kapatmış
Yukarı resimlerdeki kızlara benzemiyor bu. Öcü gibi bir şey çıktı bu. Hem ben kapalı alicam. Neyse aşkımdan yakıp kavurur kapanmaya ikna ederim ben
Bu kız. Ama şu anda pp resmini kapatmış
Hahahaha ne öcüsü be halis mulis Türkiye kızı o[emoji7]Yukarı resimlerdeki kızlara benzemiyor bu. Öcü gibi bir şey çıktı bu. Hem ben kapalı alicam. Neyse aşkımdan yakıp kavurur kapanmaya ikna ederim ben
Nasıl ne anlamda. Adam fevkaladenin fevkinde yanı kiskaniyom.Ne anlamda bu?
Ha iyi bu.Nasıl ne anlamda. Adam fevkaladenin fevkinde yanı kiskaniyom.
Hande Erçel miymiş bu? :O Hande güzel kadın ya yarışamam, başka kısmetler arayacağız artık.
niye olmamış attın o zaman .ssHande Erçel miymiş bu? :O Hande güzel kadın ya yarışamam, başka kısmetler arayacağız artık.
Yuvamı, hayallerimi yıktın. .ssniye olmamış attın o zaman .ss
Ben çok beğendim fotolarını, ne de güzel tutmuş
ne gibi örnek verYakışmamış buna daha iyi bedellileri gördük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?