@Yiğitt'e duyurulur.Hani nerede?bu arada şöyle erkek fotolari paylaşmayın ya.kıskançlık krizlerine giriyorum😡
.boyle cildim falan kabariyor.isilik oluyom
![]()
@Yiğitt'e duyurulur.Hani nerede?bu arada şöyle erkek fotolari paylaşmayın ya.kıskançlık krizlerine giriyorum😡
![]()
Hani nerede?bu arada şöyle erkek fotolari paylaşmayın ya.kıskançlık krizlerine giriyorum😡[emoji14]ala:.boyle cildim falan kabariyor.isilik oluyom
![]()
Ne anlamda bu?Hani nerede?bu arada şöyle erkek fotolari paylaşmayın ya.kıskançlık krizlerine giriyorum😡
![]()
Kesin yalandır benden demesi böyle çok var kanmayın.![]()
Bu kız. Ama şu anda pp resmini kapatmış![]()
Yukarı resimlerdeki kızlara benzemiyor bu. Öcü gibi bir şey çıktı bu. Hem ben kapalı alicam. Neyse aşkımdan yakıp kavurur kapanmaya ikna ederim ben![]()
Bu kız. Ama şu anda pp resmini kapatmış![]()
Hahahaha ne öcüsü be halis mulis Türkiye kızı o[emoji7]Yukarı resimlerdeki kızlara benzemiyor bu. Öcü gibi bir şey çıktı bu. Hem ben kapalı alicam. Neyse aşkımdan yakıp kavurur kapanmaya ikna ederim ben![]()
Nasıl ne anlamda. Adam fevkaladenin fevkinde yanı kiskaniyom.Ne anlamda bu?![]()
Ha iyi bu.Nasıl ne anlamda. Adam fevkaladenin fevkinde yanı kiskaniyom.![]()
Hande Erçel miymiş bu? :O Hande güzel kadın ya yarışamam, başka kısmetler arayacağız artık.
niye olmamış attın o zaman .ssHande Erçel miymiş bu? :O Hande güzel kadın ya yarışamam, başka kısmetler arayacağız artık.![]()
Yuvamı, hayallerimi yıktın. .ssniye olmamış attın o zaman .ss
Ben çok beğendim fotolarını, ne de güzel tutmuş
ne gibi örnek verYakışmamış buna daha iyi bedellileri gördük.![]()