Ekim Ayında Hangi Kanal Birinci Oldu?

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Ekim ayının en çok izlenen kanalı belli oldu!

Geçtiğimiz sezona damga vuran ATV, Ekim ayında Tüm Gün TOTAL ve ABC1 gruplarında zirvede yer alırken Prime Time TOTAL grubunda da birinci oldu. Tüm Gün AB Grubunda ve Prime Time AB ve ABC1 grubunda ise zirveyi Star TV bırakmadı.

Bakalım kanallar Kasım ayında da aynı başarısını sürdürebilecek mi?
3155d257-a5b2-4b1e-a5b1-f93a017d79df.jpg

514

En çok Star TV izliyorum, o nedenle birinci olmasına sevindim. Güzel işler yapıyor. Söz ve Dolunay'ı izliyorum, bu akşam da Hayat Sırları başlıyor. Haftanın üç gününü değerlendiriyoruz artık. :Z

ATV'yi hiç açmıyorum desem yeridir, Müge Anlı'nın payı büyük. Tabi EDHO da öyle. :D

Fark-ı Kırgın Çiçekler - Seven Ne Yapmaz - Aşk ve Mavi :A
aaa ben meğerse hep Atv deymişim 😱 Her hafta düzenli izlediğim dizilerimizin aynı olması da güzel :Z bunlar üçü ve bizim hikaye.

Kanatsız kuşlar ve Cennet'in gözyaşları diziside ayda 1-2 kere izliyorum denk geldikçe :A

aaa ben meğerse hep Atv deymişim 😱 Her hafta düzenli izlediğim dizilerimizin aynı olması da güzel :Z bunlar üçü ve bizim hikaye.

Kanatsız kuşlar ve Cennet'in gözyaşları diziside ayda 1-2 kere izliyorum denk geldikçe :A
Kanatsız Kuşlara ayar oluyorum :A

Kanal D bu ay düşüş yaşadı, Kasım ayında alacağız zirveyi inşallah. :( Tutsak, ÇD ve VEA final yolu görünüyor. Perşembenin sultanı da haftaya geliyor. :Z
vatanım sensin ve fatih sahalara dönsün yeter :A

gerçi pazartesi çok zor bir gün oldu kenanda gelince nolucak bilmiyorum :A

Fatih niyeyse tutmayacak hissi vermeye başladı, umarım yanıltır beni. :A
Başka gün olsa tutarda pazartesi çok riskli birde kenan çok geç kaldı resmen çukura sizde reytinginizi bir sabitleyin fırsatı veriyorlar :A :A :A

bak başka gün olursa fatih şaşırma şuan düşünmeye baslamıslardır bile kenan yaş tahtaya basmaz :F

Başka gün olsa tutarda pazartesi çok riskli birde kenan çok geç kaldı resmen çukura sizde reytinginizi bir sabitleyin fırsatı veriyorlar :A :A :A

bak başka gün olursa fatih şaşırma şuan düşünmeye baslamıslardır bile kenan yaş tahtaya basmaz :F
Rüyamda SALI günü olduğunu görmüştüm ama o gün de olmaz. :F Kesin pazartesi olur. :( Çarşamba, perşembe, cuma ve cumartesi dolu zaten. Pazar, pzt ve salı kalıyor. Hafta sonu olacak hali yok. :D

Rüyamda SALI günü olduğunu görmüştüm ama o gün de olmaz. :F Kesin pazartesi olur. :( Çarşamba, perşembe, cuma ve cumartesi dolu zaten. Pazar, pzt ve salı kalıyor. Hafta sonu olacak hali yok. :D
salı çarşamba hiç olmaz eşkiya ertuğrul var bence tek uygun gün cuma rıza babalar hafta sonu oynayama alısık yanılmyıorsam hafta sonu eskiden çok oynadılar ben cumaya koyarım kenanı 10 üstü götürür çok boş bir gün rıza babada hafta sonunu götürür kanal d 2 gün açığınıda kapatır :A :A :A

edit : rıza baba pazartesi kenan cumada olur :A

salı çarşamba hiç olmaz eşkiya ertuğrul var bence tek uygun gün cuma rıza babalar hafta sonu oynayama alısık yanılmyıorsam hafta sonu eskiden çok oynadılar ben cumaya koyarım kenanı 10 üstü götürür çok boş bir gün rıza babada hafta sonunu götürür kanal d 2 gün açığınıda kapatır :A :A :A

edit : rıza baba pazartesi kenan cumada olur :A
İyi ki kanal yönetmiyorsun. :A

Size daha elçin , engin ve 1-2 dizi daha geçiyordu nereye sığacak bunlar daha kenana gün bulamıyoruz :A :A :A
Elçin ve Engin dizileri Eylül 2018 kalacak gibi duruyor, bu sezon sıkıntı. Özellikle Engin'in dizisinin bu sezon başlayacağını hiç ama hiç düşünmüyorum. :D