Bende anlamadım valla kimdir necidir bu. @Çiğdem-Destere çok zengin birisi herhalde gündüz uyuyup gece internette olduğuna göre çalışmıyor, varlıklı bir aile olmalı.
Bende anlamadım valla kimdir necidir bu. @Çiğdem-Destere çok zengin birisi herhalde gündüz uyuyup gece internette olduğuna göre çalışmıyor, varlıklı bir aile olmalı.
sen dün gece uyumadınmı 😱😱😱
yok burda mesaiye kalmıştım
gündüz 10 da uyumussun allah canını almasın
akşamları daha güzel oluyor forumda kimse kalmıyor kafa dinliyorum tüm şirretler uyumuş oluyor
Bende gece kalmaya alıstım
konuya örnek efsane sohbetlerimizden rahmetli ile @Harunnn60 @XanTier @mrt-06en fazla 03 e kadar dayanıyorsun ondan sonra benim saatlerim başlıyor
Ben sayımı göremiyorum. Sen 750 isen ben daha azım demek 😱Aaaa ben ayın büyük kısmında yoktum ama ona rağmen 750.
Umarım Harun abi ile asansöre binersin.
benim balkabağına dönmeme 25 dakikam kaldı
Cenaze içinde çıkarmak lazım bir ilan
Gelince artık bu sır perdesini kaldırsın, sonuçta kız vereceğiz iyice tanımak lazım.Bende anlamadım valla kimdir necidir bu. @Çiğdem-
O sıralar bana gıcık oluyordu şirretler arasında ben de varımdır.
Telefonu yan tut görürsün.Ben sayımı göremiyorum. Sen 750 isen ben daha azım demek 😱
benim balkabağına dönmeme 25 dakikam kaldı
Nereden çıktı bu şimdi.😵Gelince artık bu sır perdesini kaldırsın, sonuçta kız vereceğiz iyice tanımak lazım.
2 haftalık bir süreçte biliyorsun tek hafta sonları gelebiliyordum. Demek hafta içide gelseydim daha fazla yazardınAz yazmışım
Nereden çıktı bu şimdi.😵
harunun keyfini kaçırdın cnmGelince artık bu sır perdesini kaldırsın, sonuçta kız vereceğiz iyice tanımak lazım.
Telefonu yan tut görürsün.
Kıskandı hemen. Öyle çabuk olmaz söz nişan falan uzar yani merak etme.Nereden çıktı bu şimdi.😵
hahhahaha okadar akıl edemiyormuyum sanıyorsun ama şimdi full bateri korumamı ismi herneyse o aktif oyüzden olmuyorGelince artık bu sır perdesini kaldırsın, sonuçta kız vereceğiz iyice tanımak lazım.
Telefonu yan tut görürsün.
Ben kız arkadaşlarımın bile hemen sevgililerini kabullenemiyorum çok zor yanii. Kaçarım buradan sanırım. @Çiğdem-Kıskandı hemen. Öyle çabuk olmaz söz nişan falan uzar yani merak etme.
Ben kız arkadaşlarımın bile hemen sevgililerini kabullenemiyorum çok zor yanii. Kaçarım buradan sanırım. @Çiğdem-
@destere beni sizden ister ikinizden burada yakınlarım sizsiniz kardeş babındaKıskandı hemen. Öyle çabuk olmaz söz nişan falan uzar yani merak etme.
Hiç sorma ya, iş güç beni 20 yaş yaşlandırdı. Bugün izinliyim, grip olacağım gibi hissediyorum deyip izin aldım. Dinlenmeye ihtiyacım var, kusura bakmasınlar.Bu iş güç seni çok yordu mesaj sayılarında ciddi düşüş var eskiden forumu batırırdın
@mrt-06
Hasta olacağını hissettin izin aldın @mrt-06 @Harunnn60Hiç sorma ya, iş güç beni 20 yaş yaşlandırdı. Bugün izinliyim, grip olacağım gibi hissediyorum deyip izin aldım. Dinlenmeye ihtiyacım var, kusura bakmasınlar.
Ama baktım ki bir şeyim yok, kafa dinliyorum.Hasta olacağını hissettin izin aldın @mrt-06 @Harunnn60
Fena yazmamışım, yeterlidir.
Tebrikler ve çüşlemeler size @Çiğdem- @denizz19 @vadikızı @Thequeer @Harunnn60 😱