Ekim 2015 Ayının En Favori Editörü: mrt-06

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
65,428
Puanı
1,060
Forumumuza 4 Ocak 2013'te üye olan mrt-06 arkadaşımız daha önce Şubat 2014, Mayıs 2014 ve Kasım 2014'te kazandığı başarıları tekrarlayarak dördüncü defa ayın favori editörü seçilmiştir.

mrt-06, Ekim ayının en favori editörü olmuştur.

Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Final oylamasına kalan GunesinOglu, Aserat ve sürgünüm'ü de bu başarıdan dolayı tebrik ediyoruz.

Oy dağılımları şu şekilde:

@mrt-06 - 12
@GunesinOglu - 11
@Aserat - 0

@sürgünüm - 0

burdaki yarış çok heyecanlı geçmiş bende ise hiç heyecan yoktu rakiplerim çok zayıf kalmıştı :)))

kazanan @mrt-06 i tebrik ediyoruz
@GunesinOglu da heyecanı son saniyeye kadar taşıdığından tebriği hak etmiş :)

@sürgünüm ve @Aserat sanırım oylamadan çekilmişler yoksa hiç oy çıkmamasının başka bir izahı olamaz :)

burdaki yarış çok heyecanlı geçmiş bende ise hiç heyecan yoktu rakiplerim çok zayıf kalmıştı :)))

@sürgünüm ve @Aserat sanırım oylamadan çekilmişler yoksa hiç oy çıkmamasının başka bir izahı olamaz :)
Oy kullanmayın yazmıştım, yoksa çıkardı birkaç oy. :) Ayrıca, her ödülü ben kazanamam öyle bir isteğim ve bencilliğim de yok. Umarım ileriki aylarda kazanmayan arkadaşlar da bu sevinci yaşarlar. :)

Kazanana tebrikler @mrt-06, @GunesinOglu da tebrikleri ayrıca hak ediyor. :)

Tebrik ederim canım dostum @mrt-06 . Dediğim gibi bu ay baya uğraştın bence en fazla sen hakettin. Tebrikler tekrardan.:D

@GunesinOglu sende iyi zorladın. Umarim bur sonra ki sefere olursun.:X

Forumumuza 4 Ocak 2013'te üye olan mrt-06 arkadaşımız daha önce Şubat 2014, Mayıs 2014 ve Kasım 2014'te kazandığı başarıları tekrarlayarak dördüncü defa ayın favori editörü seçilmiştir.

mrt-06, Ekim ayının en favori editörü olmuştur.

Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Final oylamasına kalan GunesinOglu, Aserat ve sürgünüm'ü de bu başarıdan dolayı tebrik ediyoruz.

Oy dağılımları şu şekilde:

@mrt-06 - 12
@GunesinOglu - 11
@Aserat - 0

@sürgünüm - 0

Tebrikler canım dostum, gerçekten hakettin. :)

Tebrik ederim @mrt-06, sonuna kadar hak ettin ödülü. @GunesinOglu'nu da finale çıkma başarısından dolayı ayrıca kutlarım. :)
@mrt-06 Tebrik ederim. :D Bende sarı renge çok alışmıştım şimdi bu rengi sana vermek çok zor olacak. :( :A
tebrikler @mrt-06 hak ettin bencede 😉😉😉

sanada tebrikler @GunesinOglu günün birinde sende seçilirsin elbet :A:A:A
Tebrik ederim canım dostum @mrt-06 . Dediğim gibi bu ay baya uğraştın bence en fazla sen hakettin. Tebrikler tekrardan.:D

@GunesinOglu sende iyi zorladın. Umarim bur sonra ki sefere olursun.:X
Tebrikler @mrt-06 hak edilen bir başarı. :)

@GunesinOglu sana da Tebrikler, iyi bir iş çıkarmışsın ortaya. :)

@Aserat final turu için de tebrik ediyorum seni. :X
tebrikler mert adam.
Tebrikler @mrt-06 sana da gün doğdu bir daha ki editör seçimlerinde bana oy atmayın dersin bize atarlar :)
@mrt-06 tebrikler sonuna kadar hakkettin :)
Tebrikler @mrt-06 (Atacan'ım). @GunesinOglu sanada tebrikler iyi direndin ama olmadı.))
Herkese çok çok teşekkür ederim, insanın emeğinin karşılığını görmesi çok güzel bir duygu. Beni 4. kez ayın favorisi gördüğünüz için ayrıca teşekkürler. :) Hepinizi seviyorum. :D O zaman durmak yok hizmete devam. :A (Çalıntı slogandan Ak parti bana dava açmasa iyidir. :A)