Ekim 2015’te Yeni Sezonları Başlayacak Diziler

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
Ekim 2015’te Yeni Sezonları Başlayacak Diziler

Ekim’de Amerikan televizyonlarına yeniden hayat geliyor, onlarca dizi yeniden izleyicisiyle buluşmaya başlıyor. Ulusal kanallarda reyting yarışına CW dahil olurken kablolu kanallarda yarışa ufak ufak dahil olmaya başlıyor.

İşte bu ay içerisinde ekranlara geri dönecek olan diziler!

The Affair /2. Sezon/SHOWTIME / 4 Ekim

Homeland /5. Sezon/SHOWTIME / 4 Ekim

iZombie /2. sezon/ CW /6 Ekim

The Flash /2. Sezon/ CW / 6 Ekim

American Horror Story: Hotel (Lady Gaga)/5. Sezon/ FX /7 Ekim

Arrow /4.Sezon / CW / 7 Ekim

Supernatural /11. Sezon/ CW /7 Ekim

The Vampire Diaries /7. Sezon CW / 8 Ekim

Haven/ 6. Sezon (Final Sezonu) / Syfy /8 Ekim

The Originals /3. Sezon/ CW / 8 Ekim

Reign / 3. Sezon/ CW/ 9 Ekim

Undateable / 3. Sezon/ NBC / 9 Ekim

The Walking Dead /6. Sezon /AMC /11 Ekim

Jane the Virgin /2. Sezon / CW /12 Ekim

Fargo / 2. Sezon / FX / 12 Ekim

Chicago Fire /4. Sezon / NBC / 13 Ekim

Kingdom / 2. sezon / AUDIENCE / 14 Ekim

Please Like Me / 3. Sezon / ABC2 /16 Ekim

The Knick / 2. Sezon /CINEMAX /16 Ekim

Hemlock Grove /3. Sezon (Final Sezonu)/ Netflix/ 23 Ekim

Da Vinci’s Demons / 3. Sezon (Final Sezonu)/ Starz / 24 Ekim

Ekim'de yeni sezonuna başlayacak yabancı dizileri sizler için listeledik. Daha fazla bilgi için bu konuya da uğrayabilirsiniz.

2015-2016 Tüm Yabancı Dizilerin Yayın Tarihi.

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Son düzenleme:
vampir günlüklerinde elena hala aynı kişi mi oynuyor.diziden ayrılmamış mıydı o?birde bonnie ile damon sevgili mi oldular?5.sezondan sonra izlemedim. the orginals ise rebekah olmadan zevksiz onuda bıraktım.

vampir günlüklerinde elena hala aynı kişi mi oynuyor.diziden ayrılmamış mıydı o?birde bonnie ile damon sevgili mi oldular?5.sezondan sonra izlemedim. the orginals ise rebekah olmadan zevksiz onuda bıraktım.
Valla bende diziyi izlemiyorum bu konuda @Çiğdem- sana yardımcı olabilir.

ayy bugün the flash a kavuştum

yarın süpernatural arrow cuma ise vampir günlükleri ve the originals var heyecanla bekliyorum cw dolu haftalarım başladı

yarın süpernatural arrow cuma ise vampir günlükleri ve the originals var heyecanla bekliyorum cw dolu haftalarım başladı
Zaten CW olmasa sen ne yapacaksın bilmiyorum.
Bu arada The Last Man on Earth'ın yeni bölümünü izlemedin sanırım çünkü yorumunu göremedim.

twd arrow the originals heycan kaldığı yerden

Zaten CW olmasa sen ne yapacaksın bilmiyorum.
Bu arada The Last Man on Earth'ın yeni bölümünü izlemedin sanırım çünkü yorumunu göremedim.
yabancı dizi kanallarında amc ve cw çok iyiler bu konuda

twd arrow the originals heycan kaldığı yerden

yabancı dizi kanallarında amc ve cw çok iyiler bu konuda
fantastik dizi denildiğinde cw kanalını tek geçerim cnm en iyi yabancı amerikan dizileri cw kanalında oluyor

the flash ıda öneririm sana daha 2.sezonu yeni başladı ilk sezonu izleyebilirsin hemen bence 🙂🙂🙂

Sadece TWD'yi izliyorum, bide Undeteable'ı izlemiştim ama bıraktım sonra

Afişlere bakınca çok güzel duruyor, hepsini izleyesim geldi

şu an takip ettiklerim içinde 3 dizi başlıyacak yeni sezonlar..aslında supernaturalide takip ediyordum ama daha sonraki sezonları takip etmedim...

haklısın cw çok çok iyi the flashı çok tavsiye ediyorlar zaten bizimkiler takip ediyor o diziyi ama çok fazla yoğun olmayayım diye şimdilik izlemiyorum artık fırsatını bulunca izleyeceğim..cw dizilerinden şu anlık takip ettiklerim arrow the originals the 100 zaten cw dizilerini say say bitmiyor hepside çok iyi

Sadece TWD'yi izliyorum, bide Undeteable'ı izlemiştim ama bıraktım sonra

Afişlere bakınca çok güzel duruyor, hepsini izleyesim geldi
En iyi afişleri seçtim o yüzden.
Mesela bende Fargo'nun afişini beğendim ama kesin sıkıcıdır.

sende baya yabancı dizi takip ediyormuşun ha. ee elenasız nasıl olacak.senaryo tıkanmadı mı?gerçi ben caroline hayranıyım. süpernatural de kvp ile yarışıyor.onuda 4 sezon falan izledim sonra bıraktım.

sende baya yabancı dizi takip ediyormuşun ha. ee elenasız nasıl olacak.senaryo tıkanmadı mı?gerçi ben caroline hayranıyım. süpernatural de kvp ile yarışıyor.onuda 4 sezon falan izledim sonra bıraktım.
her sezon 20 güncel dizim oluyor benim beee bu sezon 24 dizi ile sezona merhaba diyorum mesala şuan 24 güncel dizim var yabancı

ayoll asıl elena batırıyordu bu diziyi fanları hep kaçırdı şimdi dizi yeniden doğucak inş

24 dizinden kaçı ayakta kalacak bakalım.

Fargo'nun 2. Sezonunu bekliyorum. Hiç haberde okumadım. Kadro farklı olacak. Bir bakarım başlamadan.

TWD yeni bitmiş gibi zaten.
Nedense çok beklediğimi hissetmedim bu sezon.

Da Vinci.
Dizi güzel gidiyordu. Niye bitiyorsa.

Fargo'nun 2. Sezonunu bekliyorum. Hiç haberde okumadım. Kadro farklı olacak. Bir bakarım başlamadan.

TWD yeni bitmiş gibi zaten.
Nedense çok beklediğimi hissetmedim bu sezon.

Da Vinci.
Dizi güzel gidiyordu. Niye bitiyorsa.