Ekim 2015’in Yeni Yabancı Dizileri!

İlk bir reytinglerine bakmak lazım bence ne olur ne olmaz.
Geçen sezon sen bu sıkıntıyi cok çektin.
ilk sezon nasıl olsa garanti devam eder reyting kötüyse sezon onayı almaz sadece
ayrıca ilk bölüme bakarız güzel değilse hiç bulaşmayız zaten

@sürgünüm ede soralım belki o da izler wicked city hakkında fikrini alalım

bakarım bakarım dekstır dukstıra benziyor azıcık
başrol de iyi oyuncu zaten @Çiğdem in memeli parlak grubuna da girmiyor
bende baktım biraz dizi fotolarına malzeme iyi gibi duruyor?
hem dizide @Çiğdem- likler de bol, sadece bizimkilerle iş olmaz zaten bunlar saklambaç oynayacak haliyle
)

hem dizide @Çiğdem- likler de bol, sadece bizimkilerle iş olmaz zaten bunlar saklambaç oynayacak haliyle
)
yanlız bir şey farkettim senin benim aradığımızla @Çiğdem- in aradığı şeyler aynı : büyük göğüs ve kılsız-tüysüz vücut şimdi biizmki genele uyan şeyler de çiğdem de bir anormallik var kızın psikolojisi bozuk olmasın @Harunnn60 ne dersin?

)
hahaha ayy hadi ordan sizde beee sizin piskolojinizi bozuktur ayrıca benim aradığım şeylerin vucutları sizinkilerden daa seksi bunuda kabul edin bence ve @Yiğitt gibi doğru yolu bulun

hahaha ayy hadi ordan sizde beee sizin piskolojinizi bozuktur ayrıca benim aradığım şeylerin vucutları sizinkilerden daa seksi bunuda kabul edin bence ve @Yiğitt gibi doğru yolu bulun
yani benim aradığım şeyler çiğdemde, çiğdemin aradığı şeyler bende bizbize yeteriz başkasına ihtiyacımız yok
)