- Reaksiyon puanı
- 35,340
- Puanı
- 1,061
Dizi Reytingleri bölümünde sadece TOTAL ve A/B'yi listeledigim icin sadece bu ikiyi analiz ediyorum.Harika bir analiz olmuş, tebrikler @Yakamoz-Asi ABC1 reytingleri neden yok?
Dizi Reytingleri bölümünde sadece TOTAL ve A/B'yi listeledigim icin sadece bu ikiyi analiz ediyorum.Harika bir analiz olmuş, tebrikler @Yakamoz-Asi ABC1 reytingleri neden yok?
Yalan Dünya'nın şuan ki oranlarına rağmen dizi ortalamaları arasında zirvede kanal üstelik genel dizi ortalamasının üstünde olan BAG'yi bitirdi.Yalan Dünya 20.00`de olmadığı için Kanal D ilk 10`a giremez onunla. Avcunu yalasın.
Bazen çok cahil oluyorsun Gönül işleri 3 kez KPA 5 kez yayınlanmişgönül işleri çok iyi başlamış ab de
[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] kpa yı geçmiş iki grupta da buradan @Forumdash a sevgiler
ilk 10 daki dizileriden bir medcezir bir kocamın ailesi ab dizisi; ab de 8 alabilen yok bugünleri demi görecektik
İstersen Yalan dünyayı devam ettirYalan Dünya 20.00`de olmadığı için Kanal D ilk 10`a giremez onunla. Avcunu yalasın.
bazen çok total oluyorsun mesajı okumadan atlıyon .ss ulan istanbul dedim gönül işleri nereden çıktı.ssYine tablolar çoşmuş, eline sağlık @Yakamoz-Asi
[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'mın total'de reytingi fazlayken AB'sinde share daha fazla AB'ye göre dizi izleyen @xemrexxx'e duyrulur (share'in anlamını biliyorsa ne demek istediğimi anlamiştir)
Bazen çok cahil oluyorsun Gönül işleri 3 kez KPA 5 kez yayınlanmiş
Totoşssun yine Uİ 4 kez KPA 5 kezbazen çok total oluyorsun mesajı okumadan atlıyon .ss ulan istanbul dedim gönül işleri nereden çıktı.ss
yakında ab ort. son rakamı totalin son rakamından büyük dersen şaşmam
ayda 4 pazartesi olduysa ui nin suçu ne sanki kasıtlı yapılan bir şey 4 kez yayınlanmasıTotoşssun yine Uİ 4 kez KPA 5 kez
Virgülden sonraki işlere sen bakıyordun
Ayda 5 tane çarşamba varsa KPA'nın suçu ne?? Ona bunu yorarken bunu ona nasıl yoramıyorsun??? Totoş kafası işteayda 4 pazartesi olduysa ui nin suçu ne sanki kasıtlı yapılan bir şey 4 kez yayınlanması
ortalamaya bakmıyor muyuz doğal şeyler yüzünden neden ayrım yapayımAyda 5 tane çarşamba varsa KPA'nın suçu ne?? Ona bunu yorarken bunu ona nasıl yoramıyorsun??? Totoş kafası işte
Doğal sebeplerin doğurdugu sonuçlarla normal bişeymiş yada devamlılıği varmiş gibi davranmaya gerek yokortalamaya bakmıyor muyuz doğal şeyler yüzünden neden ayrım yapayım
devamlı olacak bu sezon ama kpa da her şey açığa çıktı ona rağmen 6 alamadı artık işleri zorDoğal sebeplerin doğurdugu sonuçlarla normal bişeymiş yada devamlılıği varmiş gibi davranmaya gerek yok
Taaam taaamdevamlı olacak bu sezon ama kpa da her şey açığa çıktı ona rağmen 6 alamadı artık işleri zor
sen benimle uğraşmayı bırak da medcezire bak karadayı ile kpa yı savunucam diye diziyi ihmal ettin 6 yı geçemiyi artıkTaaam taaam