Ekim 2014 Dizi Reyting Analizi | Yakamoz-Asi | FavoriForumum.net

Yalan Dünya 20.00`de olmadığı için Kanal D ilk 10`a giremez onunla. Avcunu yalasın.

Çok uğraşmışsın ve çok güzel bir yazı olmuş. Ellerine sağlık.

Yalan Dünya 20.00`de olmadığı için Kanal D ilk 10`a giremez onunla. Avcunu yalasın.
Yalan Dünya'nın şuan ki oranlarına rağmen dizi ortalamaları arasında zirvede kanal üstelik genel dizi ortalamasının üstünde olan BAG'yi bitirdi.

Bu kanalın başında kim varsa elinde çok fazla proje olduğu için durmadan dizi harcıyor. Yazık ediyor hem kanalın imajına, hemde izleyiciye.

emeğine sağlık @Yakamoz-Asi 😉😉😉
kurtlar vadisi ab gurubunu düzeltti sonunda :Z:Z:Z:Z
ahhh bu perşembe yeni bölüm verbilseydik eğer toteldede bu listede zirvede olurduk kesinlikle ben bu perşembe 13 14 reytingleri kesinlikle bekliyorum necati beyin durumundan dolayıda braz bu yılın şuana akdar olan rekor reyting sayısına ulasıcaz çok eminim :love1::love1::love1:

Eline sağlık @Yakamoz-Asi süper bir çalışma olmuş. :D

Kanal D, FOX ve Star'ın dizileri iyi izlenmişler ATV de totalde fena değil. :)

Ekim ayında 6 dizi yayından kalkmış Kasım ayı ve ondan sonraki aylarda azalır umarım bu rakam..

Yine tablolar çoşmuş, eline sağlık @Yakamoz-Asi

[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'mın total'de reytingi fazlayken AB'sinde share daha fazla :X AB'ye göre dizi izleyen @xemrexxx'e duyrulur :F (share'in anlamını biliyorsa ne demek istediğimi anlamiştir:F)

gönül işleri çok iyi başlamış ab de :X
[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] kpa yı geçmiş iki grupta da buradan @Forumdash a sevgiler:A
ilk 10 daki dizileriden bir medcezir bir kocamın ailesi ab dizisi; ab de 8 alabilen yok bugünleri demi görecektik :(
Bazen çok cahil oluyorsun :T: Gönül işleri 3 kez KPA 5 kez yayınlanmiş :T:

Yine tablolar çoşmuş, eline sağlık @Yakamoz-Asi

[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'mın total'de reytingi fazlayken AB'sinde share daha fazla :X AB'ye göre dizi izleyen @xemrexxx'e duyrulur :F (share'in anlamını biliyorsa ne demek istediğimi anlamiştir:F)

Bazen çok cahil oluyorsun :T: Gönül işleri 3 kez KPA 5 kez yayınlanmiş :T:
bazen çok total oluyorsun mesajı okumadan atlıyon .ss ulan istanbul dedim gönül işleri nereden çıktı.ss

yakında ab ort. son rakamı totalin son rakamından büyük dersen şaşmam:A

bazen çok total oluyorsun mesajı okumadan atlıyon .ss ulan istanbul dedim gönül işleri nereden çıktı.ss

yakında ab ort. son rakamı totalin son rakamından büyük dersen şaşmam:A
Totoşssun yine :F Uİ 4 kez KPA 5 kez :A

Virgülden sonraki işlere sen bakıyordun :A

Starım ab de ne yapmış öyle Totalde de ilk 10 à en çok dizi sokan kanal olmuş. .
Star hata yapıyor sil baştan ve aşktan kaçılmaz olmasaydı kanalın ortalamasi düşük olmazdı. ..
kasım ayında Star 1. Kanal olacak ve herkeste bunu görecek. .