Ekim 2012 Moderatör Adayları ve Yönetici Değerlendirme Anketleri Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Popüler forum alanlarına kaymayı düşünüyor musun bu arada ? Sen siteyi reyting vasıtasıyla bulmayan ilk kişisin galiba.
Televizyona maç , kurtlar vadisi , yetenek sizsiniz veya güzel film dışında televizyona bakmayan biriyim dolayısıyla reytinglerle aram yok bakyorum millete yarım sayfa dizi hakkında yorum yapıyor ben orda ezilirim her diziye bakmam lazım

Evet forumu 2010 kasımda Call Of Duty oyunuyla buldum sanırım ilk bu sitede vardı diyebilirim ve bu yazda aktif olmaya başladım

- - - Ekleme - - -

Popüler yerlerden konu dışı , anketler spor haberleri yetiyor şu anlık reyting yakışmaz bana

Aynı ay üye olmuşuz, bana bir yerden tanıdık geliyor gibiydin zaten.

Aslında her diziye bakman gerekmiyor, ben çoğunlukla fragmanlardan takip ediyorum, çağımızın dizileri fragmandan ibaret olduğu için yetiyor da artıyor...

Reyting uyuşturucu gibi bir şeydir aslında, anlık zevklerin olur. Ama bırakmak istesen de bırakamazsın, o nedenle sana çok da tavsiye etmem...

Herkes mutlu olduğu yerde olsun, reytingde fazlasıyla üye var, senin aktif olduğun yerler daha değerli...

Ben seni hatırlamıyorum çünkü foruma ilgim yoktu sadece oyunla ilgileniyordum o aralar

Aynen öyle fragmandan ibaret olduğu için bende diziyi seyretmiyorum zaten

Olduğum yerlerde zamanla daha çok hit alıyor gibi zaten geleceğe yatırım

Hite takılma, hit artar zamanla, bu konuların hep gideri var.

Haftaya sorgu odasına katılsan harika olur aslında.
Katılmış mıydın yoksa ?

Ne cezalar verilmiyor sallama gelimesi ceza oluyor

west sen hala orda takılı kalmışsın boşver sende sallama kelimesini kullanma o kelime sakıncalı
) üfleme kelimesini kullan daha hafiftir cezası
)

mesela birine sinirlenince acayip üfledin dersin
)

Sonuçlar bugün açıklanacak mı acaba ?

Oylama 25 Ekim Perşembe akşamı sona erecek ve en geç Cuma gecesi kesin sonuçlar açıklanacaktır.

böyle denmiş yani oylama sona ermişte sadece açıklama bekleniyor sanırım yarın olacak açıklama

iki isimde aklımda eminim onlar olacak.. 6. hissim kuvvetlidir ..