Öyle gibiNormalde hiç aktif olmayan bölümlerdi
Popüler forum alanlarına kaymayı düşünüyor musun bu arada ? Sen siteyi reyting vasıtasıyla bulmayan ilk kişisin galiba.
Öyle gibiNormalde hiç aktif olmayan bölümlerdi
Televizyona maç , kurtlar vadisi , yetenek sizsiniz veya güzel film dışında televizyona bakmayan biriyim dolayısıyla reytinglerle aram yok bakyorum millete yarım sayfa dizi hakkında yorum yapıyor ben orda ezilirim her diziye bakmam lazımPopüler forum alanlarına kaymayı düşünüyor musun bu arada ? Sen siteyi reyting vasıtasıyla bulmayan ilk kişisin galiba.
Televizyona maç , kurtlar vadisi , yetenek sizsiniz veya güzel film dışında televizyona bakmayan biriyim dolayısıyla reytinglerle aram yok bakyorum millete yarım sayfa dizi hakkında yorum yapıyor ben orda ezilirim her diziye bakmam lazım
Evet forumu 2010 kasımda Call Of Duty oyunuyla buldum sanırım ilk bu sitede vardı diyebilirim ve bu yazda aktif olmaya başladım
- - - Ekleme - - -
Popüler yerlerden konu dışı , anketler spor haberleri yetiyor şu anlık reyting yakışmaz bana
Aynı ay üye olmuşuz, bana bir yerden tanıdık geliyor gibiydin zaten.
Aslında her diziye bakman gerekmiyor, ben çoğunlukla fragmanlardan takip ediyorum, çağımızın dizileri fragmandan ibaret olduğu için yetiyor da artıyor...
Reyting uyuşturucu gibi bir şeydir aslında, anlık zevklerin olur. Ama bırakmak istesen de bırakamazsın, o nedenle sana çok da tavsiye etmem...
Herkes mutlu olduğu yerde olsun, reytingde fazlasıyla üye var, senin aktif olduğun yerler daha değerli...
Ben seni hatırlamıyorum çünkü foruma ilgim yoktu sadece oyunla ilgileniyordum o aralar
Aynen öyle fragmandan ibaret olduğu için bende diziyi seyretmiyorum zaten
Olduğum yerlerde zamanla daha çok hit alıyor gibi zaten geleceğe yatırım
Hite takılma, hit artar zamanla, bu konuların hep gideri var.
Haftaya sorgu odasına katılsan harika olur aslında.Katılmış mıydın yoksa ?
Yok daha önce katılmadım . Haftaya bende düşünüyodum zaten
Çok tanımasınlar biraz gizemli olmak iyidir . Zaten ne kadar tanısalarda çözemezler beniÜyeler yeni modunu tanısınlar hesabı.
Çok tanımasınlar biraz gizemli olmak iyidir . Zaten ne kadar tanısalarda çözemezler beni
Ne cezalar verilmiyor sallama gelimesi ceza oluyor
Oyu nasıl veriyoruz?
Sonuçlar bugün açıklanacak mı acaba ?
Sonuçlar yarın
2 mod alınacak diye kesin birşey yok
,ondan şüphe yok zatenbir tane alınacakta diğeride benim işte torpilli olarak yukardan atanacağım süper mod olarak)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?