WesTxCoasT
Favori Üye
Bir kere Star>Kanal D dersen çoğunu 5lik yaparım
Benden bahsediyor kesin
Yok rahatça kullanın oylarını kimse görmüyor Ozan hariçKıyamamVereceğiz sana da bi şeyler
Puanlama bittikten sonra görüyor musunuz kim ne vermiş diye?
Bir kere Star>Kanal D dersen çoğunu 5lik yaparım
Yok rahatça kullanın oylarını kimse görmüyor Ozan hariç
Hiç kimse 5 5'lik değildir, oyun geçersiz sayılır.Ya her şeyi 5lik yapıyorsa ne vermeliyiz? Ben en az 3 kişiye her şeyi 5 verecektim
Şu an sana oy kullanan 1 kişi gözüküyor sıfırlanmıştı sonuçlar o görüntülenme sayısı.Ozan bana oy kullanan 19 kişi gözüküyor şu anda geçen aydan sıfırlanmadı mı ki ?
Konuda yanlislik var. Yönetici degerlendirme anketlerinde "Agustos" yaziliyor
Ozan birde bu cümle translatede ingilizceden türkçeye çevrilmiş gibi nasıl bir cümle şaştım
Moderatör adayı anketlerinde puanlar vermeniz isteniyor birçok farklı dalda.
Adaylara oylarımı kullandım. Ek düşüncelerin hepsine bir şeyler yazdım. Bu ek düşünceleri sadece OzaN okuyor değil mi?
Yöneticilere henüz oy kullanmadım. OzaN 5lik saymam diyor.Malasef bir-iki tane 4 vermeliyim. Ama ek düşüncelere bol bol övgü dolu mesajlar yazarım
Adaylara oylarımı kullandım. Ek düşüncelerin hepsine bir şeyler yazdım. Bu ek düşünceleri sadece OzaN okuyor değil mi?
Yöneticilere henüz oy kullanmadım. OzaN 5lik saymam diyor.Malasef bir-iki tane 4 vermeliyim. Ama ek düşüncelere bol bol övgü dolu mesajlar yazarım
Adaylar kimlerdi 8 kişiyi de biri yazabilir mi
Adaylar kimlerdi 8 kişiyi de biri yazabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?