Ekim 2012 Ayının En Favori Üyesi - Ön Eleme / BİTTİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

?

• berkann

Oy: 14 58.3%
  • beyazsoy

Oy: 8 33.3%
  • denizz19

• destere

• Forumdash

Oy: 6 25.0%
  • GreatOttoman

Oy: 6 25.0%
  • legolas990

Oy: 4 16.7%
  • mhmt53

Oy: 5 20.8%
  • RevaN

Oy: 5 20.8%
  • vhp

Oy: 1 4.2%
  • yatutarsa

Oy: 11 45.8%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denizz19
destere
forumdash
yatutarsa

Ya birisi bakabilir mi? Ben iki kez mi oy kullanmışım :D Bunu öğrenebilir misiniz? :D oy verdiklerim:
denizz19
destere
forumdash
yatutarsa

- - - Ekleme - - -

Ya birisi bakabilir mi? Ben iki kez mi oy kullanmışım :D Bunu öğrenebilir misiniz? :D oy verdiklerim:
denizz19
destere
forumdash
yatutarsa

berkann, denizz19, RevaN ve yatutarsa.
Son zamanlarda çok dikkatimi çektikleri için oylarımı bu 4 arkadaşa verdim. :)

denizz19
destere
forumdash
yatutarsa

- - - Ekleme - - -

denizz19
destere
forumdash
yatutarsa

İki kez oy kullanma şansın yok. :)

endgame çıkarıldın anketten.

Olsun Çıkmak İstiyorum Hiç Gerek Yok
2 Ay Boyunca Anketlerde Yer Almamak İstiyorum

endgame çıkarıldın anketten.

Fks14 çıkmaya çalışarak anketi ve organizasyonu sabote etmeye çalıştığımı düşünmeni istemem.

Ben ezelden beridir bu tür işlerden uzak olmaya çalışmışımdır.

Çıkmadığım zamanlarda kendimi yarış içinde görüp sonucu çok önemseyebiliyorum, şu ana kadar aday gösterenler "niye beni yazmadılar" diye düşünerek üzüldüm bile, elimde değil bu, bu nedenle herkes için benim ankette olmamam daha doğru...

Bu organizasyonlar öncesi bize haber verilebilirse sanırım sonradan ayrılıklar olmaz, bunu da dikkate almanızı isterim...

denizz19
destere
forumdash
yatutarsa

- - - Ekleme - - -

denizz19
destere
forumdash
yatutarsa

bir daha oy ver berkan sorun değil listede bende varım nasıl olsa boşa gitmeyecektir :))

Fks14 çıkmaya çalışarak anketi ve organizasyonu sabote etmeye çalıştığımı düşünmeni istemem.

Ben ezelden beridir bu tür işlerden uzak olmaya çalışmışımdır.

Çıkmadığım zamanlarda kendimi yarış içinde görüp sonucu çok önemseyebiliyorum, şu ana kadar aday gösterenler "niye beni yazmadılar" diye düşünerek üzüldüm bile, elimde değil bu, bu nedenle herkes için benim ankette olmamam daha doğru...

Bu organizasyonlar öncesi bize haber verilebilirse sanırım sonradan ayrılıklar olmaz, bunu da dikkate almanızı isterim...

Yok önemli değil. Ama az oyda kesinlikle değildin.. çıkmasaydın finale bile yükselebilirdin. Her oy kullanan yorumunu belirtmiyor çünkü.

Son zamanlarda aktifliklerine ciddi anlamda inandığım 4 kişiye oy veriyorum umarım hayırlı olur:Berkann,mhmt53,yatutarsa,beyazsoy.Diğer arkadaşlara da keşke oy verebilme şansım olsa ama bu aralar sıkça karşılaştığım isimlere oy vermek istedim :)

Son zamanlarda aktifliklerine ciddi anlamda inandığım 4 kişiye oy veriyorum umarım hayırlı olur:Berkann,mhmt53,yatutarsa,beyazsoy.Diğer arkadaşlara da keşke oy verebilme şansım olsa ama bu aralar sıkça karşılaştığım isimlere oy vermek istedim :)

deniz seni geçeceğim :)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...