Ben de çıkmak istiyorum, bu tür organızasyonları önemsemek gibi bir rahatsızlığım var, o nedenle hiç olmamayı tercih ederim...
Adaylara başarılar...
Mesajımı dikkate alırsanız sevinirim.
Ya endgame şimdi ne güzel resim filanda hazırlanmış emek verilmiş hem oylarda boşa gidecek dur işteMesajımı dikkate alırsanız sevinirim.
Ya birisi bakabilir mi? Ben iki kez mi oy kullanmışım Bunu öğrenebilir misiniz? oy verdiklerim:
denizz19
destere
forumdash
yatutarsa
- - - Ekleme - - -
Ya birisi bakabilir mi? Ben iki kez mi oy kullanmışım Bunu öğrenebilir misiniz? oy verdiklerim:
denizz19
destere
forumdash
yatutarsa
İki kez oy kullanma şansın yok.
Hıımm İyiymiş, ama sanki bana iki kez kullandım gibi geldi.
Ya endgame şimdi ne güzel resim filanda hazırlanmış emek verilmiş hem oylarda boşa gidecek dur işte
İlk ayrılan olsaydım o resim olayını düşünecektim ama ilk olmadığım için fazla önemsemedim.
Olsun Çıkmak İstiyorum Hiç Gerek Yok
2 Ay Boyunca Anketlerde Yer Almamak İstiyorum
endgame çıkarıldın anketten.
denizz19
destere
forumdash
yatutarsa
- - - Ekleme - - -
denizz19
destere
forumdash
yatutarsa
Fks14 çıkmaya çalışarak anketi ve organizasyonu sabote etmeye çalıştığımı düşünmeni istemem.
Ben ezelden beridir bu tür işlerden uzak olmaya çalışmışımdır.
Çıkmadığım zamanlarda kendimi yarış içinde görüp sonucu çok önemseyebiliyorum, şu ana kadar aday gösterenler "niye beni yazmadılar" diye düşünerek üzüldüm bile, elimde değil bu, bu nedenle herkes için benim ankette olmamam daha doğru...
Bu organizasyonlar öncesi bize haber verilebilirse sanırım sonradan ayrılıklar olmaz, bunu da dikkate almanızı isterim...
Son zamanlarda aktifliklerine ciddi anlamda inandığım 4 kişiye oy veriyorum umarım hayırlı olur:Berkann,mhmt53,yatutarsa,beyazsoy.Diğer arkadaşlara da keşke oy verebilme şansım olsa ama bu aralar sıkça karşılaştığım isimlere oy vermek istedim