Ekşi Sözlük

İnci sözlükten iyi olduğu kesin. :)

takip ettiğim bir sözlük, dizi film izlemeden önce muhakkak bakarım başlığına. bir de hiçbir şeyi beğenmeyen bir time sahiptir onlar olmasa daha iyi olurdu :D

4 senedir yazarı olduğum, son zamanlarda entelliğinden eser kalmamış sözlük. Troller ve İnci Sözlük'ten ipini koparanlar doluştuğu için eski haliyle şimdiki hali arasında dağlar kadar fark var.

Ayrıca İnciciler de zamanında Ekşi'yle çok dalga geçtiler ama sonunda dönüp dolaşıp Ekşi'de yazar oldu hepsi, Serkan İnci bile Ekşi'de yazar. :)

Bir şeyler öğrenmek için en çok kullandığım sözlüktür. Özellikle 2005 öncesi entryler çok bilgi vericidir ve eski yazarlar da entelektüellikte zirvededir.
Son yıllarda eski kalitesini kaybetti, pek de hoşuma gitmiyor.

Genelde bir ürünle ilgili bilgiler için dadanırım. Sözlük ortamında yazı okumanın verdiği haz yeter. :D

Bir ekşi, iki uludağ. Google kimi çıkartıyorsa yukarı ondayım. :D

Eski kalitesinden eser kalmayan topluluk. Eski konularda, hatıralarda hala çok güzel ekşi sözlük.

Her bir üyesinin yazılımcı olduğu, aylık 10bin dolar kazandığı, 10bin liralık parfüm kullandığı ve aynı zamanda da hiçbirinin ekonomiden memnun olmadığı saçma sapan bir site. Milyonları cebe indiriyor ama pazardaki domates fiyatından şikayet ediyor. Yersen.

Yazılanların olağanüstü büyük çoğunluğu yalan dolan. Geri kalanı ise troll.

• İlginç
Reactions: RüzgarGülü
Her bir üyesinin yazılımcı olduğu, aylık 10bin dolar kazandığı, 10bin liralık parfüm kullandığı ve aynı zamanda da hiçbirinin ekonomiden memnun olmadığı saçma sapan bir site. Milyonları cebe indiriyor ama pazardaki domates fiyatından şikayet ediyor. Yersen.

Yazılanların olağanüstü büyük çoğunluğu yalan dolan. Geri kalanı ise troll.
Herhalde şimdiki durumu yazdın. Her üyenin yazılımcı olduğu tabi yalan. Sosyal medyada herkes bordo klavyeli :F

• Beğendim
Reactions: DarkLegenD
Aklımıza gelebilecek her şey :D Sınır yok yani o yüzden keyifli oluyor takip etmesi. :)
Tabuları yıkmış bir Bully. Güzel güzel :)

Bu aralar benimde gündem şeytan ve tanrıya olan bağlılığı onun kovuluşu sonra yaratılan ilk kişi Hz adem mi diye gündemde. Lilith felan öyle yani

• Güldürdün
Reactions: Bully
Ziyaretçi olarak arada sırada takıldığım site. Aklımdan geçen çoğu şeyi bulabiliyorum Ekşi’de.
Tam olarak ben.. Merak ettiğim, ya da aklıma gelen bir şey olduğunda anında başlığını bulup entryleri okuyorum. Hem yeni bilgiler öğreniyor hem de farklı bakış açılarıyla değerlendirebiliyorum. Ekşi Sözlüğü seviyorum.

• Beğendim
Reactions: Bully