Aksine herkes beğendi, hatta sürekli Hande'yi savunan @xemrexxx bile hayran kaldı. Yani senin için fesat bence.Tekrarları iyi gitmedi olumsuz yorumlar çok, fazla umutlanma bence.
Aksine herkes beğendi, hatta sürekli Hande'yi savunan @xemrexxx bile hayran kaldı. Yani senin için fesat bence.Tekrarları iyi gitmedi olumsuz yorumlar çok, fazla umutlanma bence.
O Kanal D'de siyah ekran olsa da beğenir, "aaaa siyahın ne kadar güzel bir tonu" der.Aksine herkes beğendi, hatta sürekli Hande'yi savunan @xemrexxx bile hayran kaldı. Yani senin için fesat bence.
sen ne demek istemek?Aksine herkes beğendi, hatta sürekli Hande'yi savunan @xemrexxx bile hayran kaldı. Yani senin için fesat bence.
Altınsoylar'ı beğendin ya onu diyorum işte.sen ne demek istemek?
sorma ya altınsoylar, aşk laftan anlamaz, yüksek sosyete resmen adriana lima, irina shayk ve alessandra ambrosio arasında seçim yapıcam gibi neyse yüksek sosyete izlerim bu akşam gece altınsoyların tekrarı çıkar youtubeden de ala izlerim yarınAltınsoylar'ı beğendin ya onu diyorum işte.
Kanal D'nin yayın akışına göre Tatlı İntikam'dan sonra yabancı film var, bence ilk tercihin Altınsoylar olsun.sorma ya altınsoylar, aşk laftan anlamaz, yüksek sosyete resmen adriana lima, irina shayk ve alessandra ambrosio arasında seçim yapıcam gibi neyse yüksek sosyete izlerim bu akşam gece altınsoyların tekrarı çıkar youtubeden de ala izlerim yarın
Kraliçe yi bana dedi zaten üstüne alınma hemen hadi ordan pacoz katya seniKralım ben kral .ss