Eintech Frankfurt 5-1 Galatasaray | UEFA Şampiyonlar Ligi 25-26 Sezonu | 1. Hafta Maçı

Maç sonucu ne olur?

• Berabere biter

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
Bir şey oynamadan ilk yarı 3 gol atan takım uzun zamandır görmemiştim.
------

Bu Franfurt bizim ligde ilk üç yapamaz. Bunlar nasıl Şampiyonlar Ligi'ne kalmış? Kalecisi kötü, stoperleri Anadolu takımlarında sırıtmaz, bir tane ortalama üstü adamları yok.
Geçen sene bizle oynayan takım çok daha iyi bir takımdı.

Lemina çıkarıp Icardi aldı. Yine orta saha çıkarıp hücum oyuncusu aldı. Şunu yapıp da daha çok yemeyen görmedim. Mucib Avcı'nın Türk futboluna kattığı en zararlı şeylerden biri.
------

Çoluk çocuktan 4 yemek için mi 150 milyon para harcadınız?

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: tifosi12345
Türk Olmayan Takımları Yenmek Amacını Belirlemiş Ali Sami Yen Bey'in Kemiklerini Sızlattınız Yazıklar Olsun Dursun Özbek Okan Buruk İstifa

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Özellikle Trabzonspor ve Beşiktaş haricinde Avrupa'da ileri giden tüm Türk takımlarından özür diliyorum (yani Fenerbahçe'den). Diğer iki takım gittiklerinde daha alt klasmanda olmalarına rağmen bir şey yapamadıkları için onları ilgilendiren bir durumda yok.

Ülke puanını rezil rüsva ettiği için, orta saha çıkarıp forvet alan, orta sahayı iyice boşaltan, yıllardır aynı hatayı yapan ve ders çıkarmayan bir adamdan Avrupa'da başarı beklenmez. Bu akşam bunu anladık.

Bir de kendi istemiş gibi tüm transferleri de kabul eden şahıs bu gece derhal istifa etmeli. 75 milyon Euro'ya SADECE Osimhen çekerek başarı gelmez :)

Nasıl Trabzon Şenol'u getirdiklerinde neden demedilerse bu gece GS yeniden Terim'i getirseydi kimse neden demezdi.

O yüzden yıllardır en az son 16'yı gören Fenerbahçe'den özür diliyorum şimdilik. Biz bu akşam gereğini yapamadık.