Müzikte böyle bir kriterim YokSıla'yı da herkes dinliyor. Bırakıyor musun?![]()
Müzikte böyle bir kriterim YokSıla'yı da herkes dinliyor. Bırakıyor musun?![]()
Dizide olan kriterini, burayı da yansıtsan, Sıla'yı da kaybedersin işte. Bunun korkusu var. Diziye ya da filme de bu gözle bakma. Hoşuna giderse izle işte.Müzikte böyle bir kriterim Yok![]()
Çukur izlemem onun dışında düşünebilirimDizide olan kriterini, burayı da yansıtsan, Sıla'yı da kaybedersin işte. Bunun korkusu var. Diziye ya da filme de bu gözle bakma. Hoşuna giderse izle işte.![]()
Sen işte pembe dizi izlersin en fazla. Ötesini düşünemiyorum. Vurdulu kırdılı şeyleri görünce korkarsın.Çukur izlemem onun dışında düşünebilirim![]()
Çukur da pembe dizi hep aşk meşk vıcık vıcıkSen işte pembe dizi izlersin en fazla. Ötesini düşünemiyorum. Vurdulu kırdılı şeyleri görünce korkarsın.![]()
Yanılıyorsun. Dizinin hikayesi güzel, ki beni çeken bu. Olay o kadar çok oluyor ki, aşk meşke fırsat bile olmuyor.Çukur da pembe dizi hep aşk meşk vıcık vıcık![]()
Menes şahit olmuşsa kesin kötüdürYanılıyorsun. Dizinin hikayesi güzel, ki beni çeken bu. Olay o kadar çok oluyor ki, aşk meşke fırsat bile olmuyor.
@MEnes de şahit olmuştur buna.![]()