Hayır. Eski Türk lirası daha değerliydi yani eskinin 1 Milyon TL şimdikinin 1 Milyonuna eşit değil daha fazla diye biliyorum.Eski parada milyon daha az değil mi...
Hayır. Eski Türk lirası daha değerliydi yani eskinin 1 Milyon TL şimdikinin 1 Milyonuna eşit değil daha fazla diye biliyorum.Eski parada milyon daha az değil mi...
bu milyon değil milyon dolarEski parada milyon daha az değil mi...
eskiden Türk lirası daha değerliydi şimdi 1 tl 3 euroya eşit düşün işteHayır. Eski Türk lirası daha değerliydi yani eskinin 1 Milyon TL şimdikinin 1 Milyonuna eşit değil daha fazla diye biliyorum.![]()
cidden aga ya biz daha neyi tartışalım 67.5 milyon dolar bu para ne demek ya acun şimdi 60 milyon dolar a kanal satın aldıTürk tv tarihindeki tüm reklam rekorları para rekorları her türlü maddi rekorlar Kurtlar Vadisi'ne aittir bunu rekorlar konumda da göstermiştim
bu parayı küçümseyenlere gülsem mi ağlasam mı ne yapsam bilmiyorum la olm 67.5 milyon DOLARanlatabiliyormuyum
zaten şimdi olması imkansız artık hiçbir dizi program hatta maçlar bile o eski Kurtlar Vadisi seviyesinde izlenmiyor
o yıllarda perşembe akşamı sokaklar boşaldığı için efsanenin bu rakamları kazandırması çok çok normaldir
rakamları iyi okumak lazım
Ben de onu diyorum.eskiden Türk lirası daha değerliydi şimdi 1 tl 3 euroya eşit düşün işte
😕Zaten başka dizi hakkında bir reklam geliri haberi çıksa yalan oluyor ama vadi hakkında çıksa gerçek oluyor...Neyse konuyu terk ediyorum-Türk dizi tarihinde transfer ücreti alan ilk dizi (2005 yılında kanal d ye 4 milyon amerikan dolarına transfer oldu.Bu türk dizi tarihinde ilk ücretli transfer)
-Tarihin reklam geliri rekoru da Kurtlar Vadisi'ne ait(2005 yılında show daki sezon finali nde 29milyon 500 bin abd doları reklam geliri elde etmiştir vadi.bu bir rekordur o rekor hala kırılamamıştır.Bu sezon finallerinin de en yüksek reklam geliri rekorudur aynı zamanda.(önceki rekor 7 milyon dolarla asmalı konak finaline aittir)
-Sanal reklam uygulamasının ilk başlatan dizi(2005 de kanal d de ilk kurtlar vadisi başlattı)
-Diziler içerisindeki sanal reklam rekorunun sahibi kurtlar vadisi
-.Bir bölümlük reklam geliri 67.5 milyon doları bularak inanılması çok çok güç ve ulaşılması imkansız bir rekorun sahibidir.
-Özel bir gün için dizi bölümü yayınlayan ve bölümden elden edilen tüm gelirleri şehit ailelerine bağışlayan tek dizi(2007 yılında kurtlar vadisi terör ün yayınlanmayan bölümü şehitler için özel olarak yayınlandı ve elde edilen 2 trilyon reklam geliri şehit ailelerine bağışlandı)
@*YıldırıM*
kim yalan demiş varsa böyle bi haber link at boşa konuşmakla olmuyor😕Zaten başka dizi hakkında bir reklam geliri haberi çıksa yalan oluyor ama vadi hakkında çıksa gerçek oluyor...Neyse konuyu terk ediyorum![]()
Ya allahaşkına yapmayın ya muhteşem hakkında emre ıo kadar şey koyuyor önünüze ya da bu kadar rekla m geliri aldı diyoruz inanan yok.Ben bu habere inanmıyorum...kim yalan demiş varsa böyle bi haber link at boşa konuşmakla olmuyor
kusura bakma da böyle tipleri hiç sevmiyorum ya kanal fanısın tamam da insan birazcık objektif olur önüne bi ton link atıyoruz hala eveleyip geveliyoruz vadinin senin tebriğine falan ihtiyacı yok ta kabul et yani senin o çok abarttığın dizilerinin hiçbiri bu rakamlarım 5000 km uzağından geçemedi geçemezde
bu rekorlara artık vadi bile ulaşamaz çok zor
neyse ki bu sezon bir maddi rekor daha geldi
bölüm başı en yüksek ücret alan dizi 2.1 milyonhemde 11.yılında
![]()
sen görmüyosan sana birşey yapamyız bu habere inanmıyorum deme şansın yok ki herşey zaten ortada , mesela ben de 2+2=4 olduğuna inanmıyorum dememin bir önemi nasıl yoksa senin de inanmıyorum demenin bir hükmü yokYa allahaşkına yapmayın ya muhteşem hakkında emre ıo kadar şey koyuyor önünüze ya da bu kadar rekla m geliri aldı diyoruz inanan yok.Ben bu habere inanmıyorum...
Ayrıca kanal fanı ile ne alakası var ben kanal d yi sevmiyorum ama bu dizi atv deyken de böyle haberlere inanmıyordum.
Kanal d hatasını anlarKüçük Ağa bile totalde daha yüksek alıyor vadiden ama bütçesi 800 bin
![]()
nerde yüksek almış geçen sezonun en çok izlenen dizisi vadiYa allahaşkına yapmayın ya muhteşem hakkında emre ıo kadar şey koyuyor önünüze ya da bu kadar rekla m geliri aldı diyoruz inanan yok.Ben bu habere inanmıyorum...
Ayrıca kanal fanı ile ne alakası var ben kanal d yi sevmiyorum ama bu dizi atv deyken de böyle haberlere inanmıyordum.
Kanal d hatasını anlarKüçük Ağa bile totalde daha yüksek alıyor vadiden ama bütçesi 800 bin
![]()
2+2 4 değildir ben inanmıyorumsen görmüyosan sana birşey yapamyız bu habere inanmıyorum deme şansın yok ki herşey zaten ortada , mesela ben de 2+2=4 olduğuna inanmıyorum dememin bir önemi nasıl yoksa senin de inanmıyorum demenin bir hükmü yok
aga bende inanmıyom çünkü 4 diye bir rakam yoktur 4 ün var olduğuna inanmıyomnerde yüksek almış geçen sezonun en çok izlenen dizisi vadiyine sallladın bak olmadı
inanmıyorum diye bişey yok resmi haber bu
hani nerde my nin reklam ücreti bu rakamlarım 5000 km yakınına bile yaklaşmışsa ben rekordan sayacam bak vallahadi göster
2+2 4 değildir ben inanmıyorum![]()
bu haberin aslı astarı yok vadi ile ilgili ortaya atılan pek çok asılsız bilgiden birigeçen aylarda MY finaliyle reklamlarda rekor ücret aldi filan diye @xemrexxx bişeyler geveliyordu![]()
Kanal D nin kaynağı bunu diyor snede hala astı astarı yok de ne güzel işbu haberin aslı astarı yok vadi ile ilgili ortaya atılan pek çok asılsız bilgiden birilost dizisinin finali bu ka reklam almamış azıcık mantık kur
![]()
aynen yok panpa sen inanmaya devam etKanal D nin kaynağı bunu diyor snede hala astı astarı yok de ne güzel iş![]()
Ben demiyorum ki hürriyet diyoraynen yok panpa sen inanmaya devam et![]()
vadi böyledir gerçek bir efsane dirAy masallah rekora bak 😱
ee napacan aga herkes kabullenemiyo ama bence objektif olmak lazım hele ki böyle kesin bir konuda kabullenmekten başka elden ne gelirİşinize gelmedi mi kaçın zaten![]()